Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daju opremu ljudima koji se bave nebitnim zanimanjem. Golf nije sport. Pogotovo u Bosni i Hercegovini. Sve ratni profiteri i milioneri. Djeca nemaju lopti za fudbal a oni uručuju donacije ovim robovlasnicima. Treba nama radijaciju pojačati na maksimum kakvi smo ljudi.
Jel ovo onaj Selmanagic organizator Korona partija sa Halidom,Serifom i ostalom rajom. Pa taj ima para ko blata a oni njemu urucuju opremu.
Za djecu se daje broj telefona za pomoc, nama radijacija a golferima pare. Bravo najgluplja vlasti u istoriji svijeta. Zeleni malo svoje pogurali.
na ovom golfu su sve ratni profiteri i ljudi koji su ukrali miliajrde a ne milione, u raznim aferama i tenderima.. OD Bosna lijeka pa nadalje. ALI polahko doci ce dan kada niko od njih nece biti siguran!!
Dojava za kladjenje. Krajinovic danas gubi od Goffana kako bi izbjegao Novaka u sljedecem kolu. Krajinovic i Lajovic uvijek bjeze od igranja sa Novakom na velikim turnirima
Bale selektor
Uručio opremu golferima koji svakako imaju nadprosječna primanja. Gdje ja živim majko draga..