Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KRATKE HLACE DUGA BRADA KALASNJIKOV AMBASADA NEKAD OLIMPIJADA SADA SAKA JADA OD "GRADA"!
Olimpijski muzej je u dostojanstvenom stanju trenutno, samo što se ne sruši
contento:" Olimpijski muzej je u dostojanstvenom stanju trenutno, samo što se ne sruši " To je zato sto u ovoj zemlji umjesto kriminalaca zatvaraju muzeje.
Olimpijske igre u Sarajevu, koje su održane 1984. godine vezane su za drugu državu i drugi sistem, koji je bio toliko napredan i moćan da organizuje svjetsku sportsku manifestaciju. Možete se samo zahvaliti komunistima i socijalističkom uređenju, povodom godišnjice.
I ovi izgleda u borbi za BiH, za cast! Svi u borbi a sve propada. Borba za dio budzeta, to vi nekom drugom prosipajte pricu o olimpijskom duhu sve vidjeno 100 puta.
odijelo ipak cini covjeka.. pogotovo u poslovnom kontekstu...ovako djeluje smijesno, sorry.
Juga nam je donijela Olimpijadu, a danas ne mozemo organizovat takmicenje u kuglanju...
Mora se prvo viditi jel to po dejtonskom sporazumu,da li zadire u ovlasti entiteta ,dali su svi narodi za to ili za takmičenje u klikerima?? koliko kojeg naroda ima u reprezentaciji,jesu li svi čistokrvni ili ima mješanaca"I nedo bog da se osvoji koja medalja u bilo kojem sportu pitnje gdja če stajatiJEBALI SU NAS SVI ONI KOJI SU I KOJI I DALJE GLASAJU ZA NACIONALNE STRANKE,,Nama nema spasa narode ma koje vjere bio