Inspiracija za milione djevojčica
90
Olimpijadu u Londonu obilježile su žene
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Olimpijadu u Londonu obilježile su žene i 30000 milja kondoma
Pogotovo one tri šveđanke što su Usainu Boltu došle u pola tri izjutra u sobu.Olimpijada u Londonu je bila MASONSKA MANIFESTACIJA!
iz vašeg texta \" kao prva Saudijska koja se takmiči na OI.\" valjda je Saudijka. a i kad ste već napisali \"ska\" na kraju riječi, to je pridjev a svi znamo da se pridjevi ne pišu velikim slovima. OVO MISLI UMNI ČOJK
sa nama napred u šesnaesti vijek!!!!!!!!!!!!!!! tužno.............
Žena ako se već po.krila, onda treba da zna šta znači po.kriti se! To ne znači samo \"b.aciti\" krpu preko glave, već p.okriti cijelo tijelo, (neki su se razišli po pitanju lica i šaka). Odjeća koju oblači ne smije ocrtavati linije tijela, i samo takva je propisno pokri.vena. Ovo na OI je samo is.mijavanje sa i.slamom općenito, čista ceremonija i predstava masonskih loža u namjeri da se što više od žene ukradu njeni najljepši atributi, a to su: stid, skromnost, čednost.
mase, tko je tebi dao pravo da komuniciras sa drugima? zamotaj se i marš u podrum.
sto je slatka ova Attarka na ekranu trebaju se one nase hadaljke ugledat, nema zenska kapi sminke a nase ko da ih je pikaso crto ovaj sminko
Ko o čemu lo.je o svom prim.itivizmu. Trebaju valjda svi past na gu.zicu kad su umotane u pitanju
Kako je lijepa ova djevojka na naslovnoj slici