Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja nisam spavao pet dana čekajući odluku, napokon😉
Koja samo recenica za ispiranje mozga sirokih masa CIJELI SVIJET JE ČEKAO ODLUKU jbt
Ono preductal mr 35 2x1
Prati li IKO ovu olimpijadu ???
Ja da, ali samo ice skating... Ova ruskinja je fantasticna! Dugo nisam vidjela kvalitetniju klizacicu 👌👌👌
Em klizeće najbolje na svijetu em ste lijepe ko lutke
Ma dajte, zapadni mediji sve sto dolazi sa istoka smatraju dopingovanim, a eto oni jedu samo piletinu i jaja pa imaju takvu misicnu masu i izdrzljivost..
Nije cudo od djeteta nego cudo od sporske federacije. Treba ovim rusima zabraniti takmicenje sa ostalin nacijama i onda nek se rokaju cime hoce koliko hoce.
Kao prvo , ona se ne bi trebala takmičiti jer je maloljetna . Čuj dijete od 15 godina na olimpijadi , cirkus . Ali da je talenat , jeste .
Samo 70+ se smiju takmičiti :)))
Ovo što ona pravi samo i mogu tinejdžerke da naprave. Odrasle žene ne mogu fizički da izvode ovakve poteze. Ako ovo stave kao standarde za uzimanje medalja, samo će se djevojčice od 14-15 godina boriti za medalju u umjetničkom klizanju.
Sve u svemu opet je neispravna Izvukla se na godine Al pohvale svakako
Cijeli svijet je pratio ukrajinsku krizu i odluku o njenom takmičenju. Sada je jedna kriza manje.