Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predivno! Hiljade ljudi, niko nikome ne smeta, svi uzivali! To je moja Bosna i Hercegovina. Hvala Mostar
BosnaaUinatSvima YEBBEM MATER SVIM AGRESORIMA NA RBIH
@BosnaUinatSvima, nemoj prdit zar nije onaj vaš josip simic iz DF -a nasao dokaz o rusenju mosta. HVO nije srusio most, a zasto bi, pa nije koristen u vojne svrhe 😉
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
lijepo za vidjeti, al bas !
Nikada necemo prestati da volimo jedan grad(Mostar) i jedan klub(Velez).Mostar u srcu Velez do groba RA 1981!
improvizator 2..jarane nema tebi pomoci. mučiš se .patnja je tvoj zivot. .valja toliko mrzit....zalosno da postoje takvi ljudi..
Svaka cast Mostaru...velika stvar u svjetskom mjerilu za promociju nase prelijepe Neretve, Mostara, Hercegovine i cijele BiH.
....ove godine su bili 451 tradicionalni skokovi sa starog mosta....ovi red bul skokovi su mala maca za prve skokove prije 450 god.....jarane skakalo se bez gaća ....pa kada jaja i blanja klepnu od hladnu neretvu to je bio neponovljiv osjećaj....
Neretva kroz vene tece, Velez nam je oka sjaj! Mi smo raja iz Mostar, sve nas ista ljubav spaja! Dusmani, napolje iz Mostara i sa clanaka o Mostaru!
mostar je grad obrnute psihologije, psihicki oblio, ovi sto se kunu da su multietničari se kriju pod maskom , dok desnu stranu mostara za koju govore da je fasisticka, je u biti nekako multietnicka bio, dozivio, na lijevoj kad setas zive u proslosti nekoj ,pate, prljavo, razruseno,kuka se puno nista se ne radi , predjes na desnu drugi svijet brate mili normalniji, okreni te se ekonomiji prestanite dangubiti fuke,kave pit i optuzivati politicare, krenite od svoje avlije ili dvorista
Sve bi to imalo neki smisao da si ti nisi nepismen :)
Sutra ce ustase i kolinda da kazu u mostaru 17 hiljada terorista u istom onom Mostaru u kojem su njeni europejci srusili simbol drzave,
Ovo je dokaz koliko su Bosnjaci prosperitetniji od beckih balegara- tzv. BH Hrvata
bilo je extra...svaka cast
Zašto "multietnički" klik briše križ sa Huma i Franjvevačku crkvu?
Stvarno prelijepo!
Guzman je napravio nevidjenu glupost, jer je bio unaprijed kvalifikovan i nije se morao izlagati risiku. Bas glupo nastrada tip, jos sa tolikim iskustvom. Ali, svakako mu zelim sto skorije ozdravljenje, i vise pameti sljedeci put.
Praljak&Co. na aparatima!
Hrabri mladi ljudi koji djeluju kao jedan tim a ne kao rivali. Bodre jedni druge zajedno sa gledaocima i brinu zajedno. Samo da se mladi dečko Guzman brzo oporavi i da prođe bez posljedica to je najbitnije.
Najnoviji stari turski most. I to nema svako.