Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto šta je život, lik je imao muda da vozi 250 km/h po kiši, nikad nije kočio a da se slomi na skijanju :S
Svaka cast, bravo za podrsku! Naprijed Schumi, ozdravi nam brzo!!!
Da Bog sacuva!
ismire vjerujem da nisi bio ni u k**cu ka je on osvajao titule,a to sto ti ga nije zao,to je samo odraz tvoje kulture i kucnog odgoja,nebitno sto je shumaher u pitanju,prije svega je covjek..a sad popij mlijeko odgledaj mumijeve i m'rs u krevet..
izgleda da je Sumi svoju zivotnu trku zavrsio,bar sto se tice ovog svijetaDa li ce mu ovozemaljski uspijeh i slava pomoci kod Vrhovnog Sudije to ce samo o znati. Meni licno je bio covjek drag i kao sportista i humanista i zelim da se zavrsi kako je najbolje za njega.
Svi vi govorite ozdravi ozdravi necete mu tako pomoci on je sada u Bozijim rukama.
nit sam ga volio kao covjeka, pogotovo ga nisam volio kao sportistu, al svejedno mi ga je zao zbog svega sto je postigao. kolko god ga neko mrzio nemoguce je osporiti sta taj covjek jeste. nadam se da ce se oporaviti.
Hyw ne seri a s kojom ekipom osvoji te titule da nije mozda sa mercedesom popisanim.
A osim toga izdao je Ferrari i otisao u mercedes ko je navijac Ferrarija skontat ce.
svaka cast
Izazivao je sudbinu i igrao se s njom.
zivio zivot bez straha na svoj nacin. respekt.
Nije mi ga zao.
96 god... nisi bio ni u mudima dok je ovaj titule osvajao!