Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto se tice sportskih uspijeha, mogu svima lekciju da nam ocitaju. Svaka im cast, bez obzira na sve
zastrasujuce kakva je ovo dominacija..nema ni 3 igracice od prosle godine sa olimpijade gde smo uzeli srebro, ekipa drasticno podmladjena i uze zlato na evropskom i to bez ikakvih problema.Narednih 10-12 godina bice to nevidjena dominacija u svetskoj odbojci.Svaka cast devojkama ali i selektoru Terzicu
Tako devojke,bez i jedne izgubljene utakmice! Lepo vas je sada gledati na balkonu.
Svaka čast curama, i treneru
Braća bošnjaci samo ga mogu uzeti u Čevljnovićima :D 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🍸
Napusi se volusino, nisi ti iz Srbije isto ti dodje ko i nama.
@bosnoljub Dvije djevojke su iz RS. Ne dodje mu isto.
Uspjeh OSS i ovih djevojaka. Narod nema nikakve veze sa ovim. Narod je korumpiran, bjedan i gladan. Sve po zaslugama. One su bile marljive, trener je izabrao najbolje. Dakle, sve obrnuto od naroda.
cestitam
Devojke, svaka čast. Ponosni smo na vas! Red, rad, disciplina, tišina, nikakve najave, nikakve priče... samo rezultati. Ne samo da srpski sportisti/sportiskinje rade odličan posao na promovisanju države u inostranstvu, nego rade još bolji posao na promovisanju sporta i zdravog života u državi... daju primer mladima kao što su i njima primer davale neke starije generacije.
Da nema ovih nacionalizmon zadojenih kretena svima bi bilo bolje... Inace cestitke odbojkasicama Srbije na velikom uspijehu
Vrjedne đevojke treniraju nenargilaju po vazdan... jah...
Svaka čast devojke..
NEBESKI NAROD!
srbske amazonke......
trebali su malo vise slika da parimo oci