Komentari (240)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebale ste reći na recepciji hotela: Selam! Poslao nas Asim!
Fortina vlada ne mora financirati državne timove, ali su ipak podržali košarkaše, kao i odlazak na EXPO. Sramota je da jedan kanton izdvaja sredstva umjesto vlasti viših nivoa.
Zato se ulaže u fudbal i fudbalere. Goniči lopte imaju sve uslove i lovu, nikad ništa nisu osvojili, van BiH niko za njih ne zna, ali pravi njima stadion a ne bazen Lani
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Podrum sa radijatorom, parketom i krevetom? Ne lici na podrum...
Hoćeš da kažeš da cure lazu? Koga briga za radijator, august je mjesec. Cure spavaju na dušeku u podrumu. Zar misliš da je primjereno da nam reprezentativci spavaju ovako, i to nakon treninga, utakmica i putovanja? Možda je u tvojoj selendri to prihvatljivo, ali u normalnom svijetu nije.
i sad da odu igrati za hrvatsku svi bi ih pljuvali
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Iznajmit cu vam ja svoj sprat kuce
ovo je za drugu rubriku, a ne za sport... uzas, sram bilo svih koji su zasluzni za ovo
Kad je zakazati Termin za nokte obrve trepuse tu su sampionke a rezervisati hotel sobu tu su kobiletine
Na slici se vidi soba s parketom i grijanjem, ja nešto drugo podrazumijevam pod nazivom podrum al eto. Ne branim nikoga ali mi više izgleda kao potez da se malo pažnje privuče. Da je bio neki normalan članak o odbojkašicama niko ga otvorio ne bi.
Nek rade kladionice i nek se suta lopta ,a ostali sportisti i sportovi nek pocrkaju, takva nam je savjest.
Kad su lude ko im je kriv!! Sto igraju za ovu tvorevinu BiH.. ovo je sve ali drzava nije ma koliko bi mi voljeli da bude.. jednostavno ne ide, iduci izbori opet isti ce da pobijede.. A zalosno reci, ali ove cure da imaju mozga, eto im Hrvatska, Srbija, itd.. svaka ce ih zemlja uzeti i dati im sportski pasos.. nama neka korida bikova bodaca.. nije sport za nas..
Pa to je kod nas nešto kao tradicija još od rata.Političari ako nisu četiri avionima onda su izlazili iz opkoljenog Sarajeva u oklopnim vozilima.Reprezentativci pretrčavali pistu za odlazak na EP i uzduž i poprijeko Evrope, putovali i spavali u autobusu.Skupljali pare kako su znali i umjeli.Nije se mnogo promijenilo.Žalosno kako se vlast ponaša prema najboljim ambasadorima, a to su djevojke i momci koji nose dresove sa grbom ove države.
Djevojke su sve rekle. Ništa više za dodati.
Bakire, na sve strane si udavio sa uspjesima SDA! Sve sama laz! Ova situacija sa nacionalnim kosarkaskim timom je najbolji dokaz koliko ste srozali BiH. Vi nacionalisti ste rak rana naseg drustva.
imali mjesta
Eeee ovako se drzava voli, a ne ko ona plivacica sto je pocela za hrvatsku nastupati. Nije od bosne dobila fen kosu da osusi a ne sta drugo.
Sramota.
Ovo je sve mjere preslo. Ne treba Kanton Sarajevo vise finansirati ovakve stvari. Bakire popi, am ti se u stranku, a tebe posebno. Vi ste neprijatelj broj 1. Kako za drzavu, tako I sve redom
šta se čudite, u tzv. Vijeću ministara sjede smradovi iz hdz/snsd/sda, sviju njih ,al ono pravo, zaboli za državom BiH, rade sve kontra nje, i da je ogade i građanima i svijetu raznim poniženjima, uvredama i neradom
pametni klix objavi da nebi sramota navodno istala neobjavljena