Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@vlado Zao mi te je! Indirektno sam ukljucen u ovaj sport, i rad ovih momaka i mogu te samo zaliti zbog ovog komentara. Mozda nisi dovoljno mentalno razvijen da shvatis neke stvari pa te ne mogu ni osudjivat:( Nasim najboljim sportistima sve cestitke uz zelje da i u buduce donose zlato na prepune vitrine!!!
majmune......zato vas je pun HAG.i nisu to sve invalidi moronu jedan.ma sta ja imam tebi nepismenom seljacicu objasnjavat.mrrrrrsssss u opanke svoje.
U TOM STE VI SPORTU NAJBOLJI U SJEDECOJ ODBOJCI A TO TREBATE DA ZAHVALITE NAMA SRBIMA STO SMO VAM OMOGUCILI:AKO TREBADNE OPET CEMO
svaka cast
svaka cast momci @martine odzdrav
Dok nasi pametnjakovci se kace oko vjere( iako ih dosta nisu procitali svjete knige) i prosipaju fasizam, nacionalizam, ekstremizam, nasi Fantomi s trudom i voljom uspjevaju,. Budite i dalje nasem primitivnom narodu primjer uspjeha i sloge. Svaka vam cast, i samo naprijed!
Puno pozdrava! Čestitke iz Zagreba za vas BiH!
svaka cast!! samo naprijed! odusevljena sam!
Svaka cast momci!!!!!!!!!!!!!!!