Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amel tuka javi se , momak je izgubio 28 clanova porodice , bio u ropstvu , imao frakturu lobanje , pa se nije vadio na Boga .... Borba nije predigra za poraz ;)
Gledao sam dokumentarni film kako trener sa balkana pravi fudbalsku reprezentaciju u Juznom Sudanu.To je tuga
ili jesi ili nisi...ne postoji to: nemam uslove, ne voli me trener i slicna sranja.Ili si fajter ili kukas.Svaka cast momak.
divim se ovakvim ljudima. svaka čast. želim mu svu sreću svijeta.
sve se moze kad se hoce samo kod nas se kuka i traze se uvijek neke isprike: kriv je sudija mrze nas sto smo muslimani mrze nas sto smo mali drzava nas ne voli itd