Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi u gacama osim Dzevde ovi ko isklesani a kod Dzevde bojler Tiki...
Hahahaha, dobar je Dzevdo, samo ga ubi masna hrana
Ovaj K1 mi je bio zanimljiv, steta sto je propao, kako god zelim Emkicu da pobijedi i da Dzevad odbrani ovu vako-nako titulu
@BosmalBoyy2 Samo dok je Rendi Orton pobjedjiv'o
uWC vako verzija xD
Dzevdo obuci skafander da ti se bojler ne vidi ha ha
ovaj poturak je fakat smijesan
Sjekirom ( torbicom ) ga Dževade :-)))
http://www.sofascore.com/share/56e0ad30cad4765fa0c1d3d2
poturak karna obicna na drvosjecu lici ali na borca bad i ne lici al eto nad je jebat ga
E bas bih volio,da vidim na sta ti licis?!
SRETNO DZEVADE!
kolko je karta ?
11. Marta u Zetri? Nadam se samo da je Marija Serifovic dobro zapisala da je njen nastup tek 18., jer ako vam bahne vec 11. sve redom ce vas *ebat i to odmah u prvoj rundi. A ti Dzevo , ako je ugledas, bjezi!
Parada nadobudnih i iskompleksiranih satro boraca . Nijedan od ovih nasih ne vrijedi ni po pare . Jedini borac za koga se u svijetu zna je Filipovic . On je jedini nesto napravio ,a ovi nasi mogu se ovdje po Balkanu sepuriti. Slabo je to sve .
Stipe ima sansu da postane veci od Mirka
Želim ovog sa slike 8 :-)
otidji u Zetru 11. pa mu se javi:) Ako nisi daleko.....