Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisam jos naplatio ni oboreni rekord od prosle godine, a oni donose neke uredbe. g.Kaplane do Strazbura cemo se tjerati.
nisam jos naplatio ni oboreni rekord od prosle godine, a oni donose neke uredbe. g.Kaplane do Strazbura cemo se tjerati.
Kako se samo trude da uniste i ovo malo dobra sto je ostalo u nasoj zemlji. Kako samo unistavaju i ono malo volje da djeca budu sportisti i predstavljaju nasu zemlju u svijetu. I onda kazemo odlaze nam talenti, pa gdje nece poslije ovoga otici, i neka idu i treba da idu, koliko god da se borili protiv politicke neskolovane stoke, ne moguce ih je pobijediti.
Ja im ne bih nista dao, jer ko su oni da obaraju drzavne rekorde, sram ih bilo. Cuj ulagat u sport i sportiste, gdje za to ikad neko cuo.
Pa Kaplane i bando jeste li vi pri drogi, na čemu ste? Jeste li zavidni sportistima koji nas jedini prezentitaju pozitivno. Pa lopovi, njih ima toliko i da vam se oduzme od plata i njima da crkavica. Tupavci, tupavi rekordi nisu svakog mjeseca, vaše plate su svakog mjeseca redovno uredno. Kako kaplana nije sramota na ulicu da izađe!
...pa na 1000 pa još malo na 500, pa 250... Sportisti će na kraju dati pare kad obore rekord.
Treba sve sportiste udarat po džepu kad obore rekord :D
Bruka i sramota