Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
curu sam prvo sa odusevljenjem pratio, pravo mi se svidio njen stav kad je trcala u banjaluci sa zastavom bih i generalno njena prica, onda sam skontao da je malo previse ima posvuda sto je malo neobicno, onda sam primjetio da je ima doslovno svuda i to me pocelo smarati, onda sam je blokirao na faceu pa se opet pojavljuje preko lajkova i komentara ... sad me vec dobro pocela smarati ...
@darkness11 ahahahaahahahahahahahahahahah
@darkness11 Slažem se da se Nudžejma nalazi posvuda (što zna donekle možda biti iritirajuće), međutim cura promoviše samo dobro: sport, vjeru, dobroljudske odnose, zdrav i normalan život... Puno mi je draže što mi je naslovnica na fb preplavljena njenim objavama nego nekih drugih "uzora" maldih poput Karleuše, Sandre Afrike, ili nekim drugim "instagram fitness instruktorima" koji imaju samo guzicu i ravan stomak. Sa druge strane Nudžejma ruši predrasude i ide naprijed.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bravo Nudzy, mozes biti uzor mnogima! Sigurno bi zadovoljstvo bilo veće da je bilo i plivanja, ali bit će drugi put, samo naprijed! I samo da iskoristim i pitam lokalne mahalce zasto Nudzejma vise nema podrsku Tome Cvitanusica??
koga boli q? To je privatna stvar i nje i cvitanusica i ni najmanje me ne interesuje
@andres_iniesta_2 Pa sto se javljaš ako te ne interesuje?? Ko te pita bolan išta?
Jel to ljebati, umotana?
Nu Džejme što piči u crnom...
placa je IZ Pakistana
Ja imena... prave islamske vratolomije u bosnjaka
bravooo djevojko,,,👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👋
boli me briga. Sebi trci. 'Influenserka'. Otvoris pastetu, iskoci ona
Najjaci su mu takvi kao ti koje kao ništa ne interesuje, a pojedoše se da sve znaju i umiru od ljubomore na bilo kakav uspjeh drugih jer jedino na što su oni sposobni je lajanje iza tastature. Izadji, prošetaj, uživaj u danu, meditiraj, j**i nešto...vidjet ćeš kako je život lijep.
82 posto muškaraca i 17 posto žena. Je li mene jebe neko ili sta?
1% su transgenderi...nemaš pojma jesul muški il ženski
Ok, klix, mogli ste objaviti da danas NIJE BILO PLIVANJA (iz sigurnosnih razloga), već samo bicikl i trčanje... Mislim, ovo nije ni pola IRONMAN-a već 2/3 istog, a plivanje je jedna od najteži stavki u istom. Lijepo je što je hvalite (posebna je po sportskim uspjesima valjda jedino zbog hidžaba), ali nemojte je uzdizati za nešto što JOŠ nije ostvarila.
Nije ovdje poenta da budes prvi...iako ni to nije lose :))) Poenta je da u mraku u kojem zivimo, ispijanju kahva 24/7, pusenju šiše, žicanja marke kod staraca za kahvu - sa 35 godina.....neko ustane i izadje iz ovog mulja....i eto, pojavi se u vijestima. Neko ce reci da je ovo ipak fina vijest.
Nigdje oblaka, vrucina i budala se zamoraka samo lice u dodiru sa vazduhom. Koji qurac se eksponira ikako kad je vec zamotana, to mi nikako nije jasno.
Sto meni ova treba nesto ide na nerve... Gluho bilo
Ne valja biti ljubomoran...
sve vise, isto tarik helic iza rata
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
IRON MINDZ!!!