Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Guardiola je bio dobar u jakoj Barci, tada je Barca toliko bila jaka da je mogla osvajati sve trofeje i bez trenera,presao je u Baern tu je vec imao slabije rezultate nego u Barci, dosao je u Mancester Citi i upravo pokazije kakav i koliki je trener a meni se cini da je mali trener.
Haj ti nazad u Spaniju igraj sa levanteom.. i jesu u skladu sa tvojim mogucnostima
Ne pamtim kad sam vidio veću prevaru od onog Brava! 4 šutra u okvir gola, 4 gola. Debitant mu daje gol kroz noge! Kapa dole Barci što je izvukla silne pare za ovog klovna!
Haha, ali ih izvucase ljudi, kakve akcije.
bogami mu se ne pise dobro :-D
U Fudbalu je sve moguce previse para dobivaju igraci kada se nenadas dobije poraz.
A tek kad dovede svoja pojačanja, tu je vazda majstor bio. :) Ode on u penziju, sem ako mu Juve ne ponudi ugovor.
Koliko je ono placen retard Stones? De me podsjetite
Idemo United !
Da Pepi ima Spahu, pa da poshamara saigrace...
ma ja nema tika take bez 400milijardi za pojacanja odma je kahrina