{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Zvjezdan Misimović na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu

28.12.2013. u 11:53
0
9
Zvjezdan Misimović na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu
0
Zvjezdan Misimović na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu
Foto: Arhiv/Klix.ba
Zvjezdan Misimović, playmakernogometne reprezentacije BiH, danas će posjetiti Coca-Cola Sarajevo Holiday Market, a fanovi će se moći družiti sa njim u BH Fan Shop kućici od 14 sati.
U BH Fan Shop kućici ljubitelji nogometa mogu pronaći preko 200 različitih proizvoda s motivima nacionalne reprezentacije.

Očekuje se da će treći Coca-Cola Sarajevo Holiday Market posjetiti i drugi igrači reprezentacije, a informacije o aktivnostima mogu se pratiti na Facebook ili oficijelnoj stranici Marketa.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG Zona unaprijeđenog poslovanja - ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID – Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su i ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanca vrijednosti.

Realizacija Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa ne bi bila moguća bez podrške Grada Sarajeva, koji je pokrovitelj Marketa, ali ni bez podrške Ambasade Kraljevine Norveške, koja je dala značajnu podršku realizaciji ovogodišnjeg Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa.


Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Ko će osvojiti Evropsko prvenstvo u rukometu
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: