magazin
0

Plava kućica - mjesto susreta nogometaša i navijača

Klix.ba
Bogatoj ponudi trećeg Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa doprinosi i kućica Željo u kojoj fanovi svih uzrasta mogu naći različite Željo proizvode.

Plava kućica je svakog dana jako dobro posjećena, a sa fanovima se svakodnevno druže i članovi ekipe tima sa Grbavice.

Domaćini kućice do sada su bili odbrambeni igrači Semir Kerla, Asim Škaljić, Benjamin Čolić, Faris Fejzić, šef stručnog štaba Dino Đurbazović, golman Adnan Hadžić, veznjak Tomislav Tomić i mnogi drugi članovi Plavog tima, a posjetioce i dalje očekuju gosti iznenađenja.

U kućici Plavih je trenutno izložen portret Josipa Katalinskog Škije, mladog umjetnika Maka Hubjera, koji će se uskoro naći na humanitarnoj aukciji za liječenje djevojke Nine Pašić, oboljele od hronične bubrežne insuficijencije.

Prijave za dodjelu paketića koja će se održati 29. decembra / prosinca na trećem Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu su još uvijek otvorene, a više informacija o načinu prijavljivanja i ostalim aktivnostima Fan Shopa može se naći na oficijelnoj stranici FK Željezničar.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG Zona unaprijeđenog poslovanja - ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID – Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su i ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanca vrijednosti.

Realizacija Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa ne bi bila moguća bez podrške Grada Sarajeva, koji je pokrovitelj Marketa, ali ni bez podrške Ambasade Kraljevine Norveške, koja je dala značajnu podršku realizaciji ovogodišnjeg Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa.

Više informacija o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem medija, te putem društvenih mreža i oficijelne internet stranice Marketa www.sahm.ba.