|

Nakon Plave noći u Sarajevsko pivo Holiday Pubu večeras Gonzo Band

Nakon Plave noći u Sarajevsko pivo Holiday Pubu večeras Gonzo Band
0
Klix.ba
29.12.2013. u 15:35
1
komentara
0

dijeljenja
1/7
2/7
3/7
4/7
5/7
6/7
7/7
U subotu, 28. decembra, Coca Cola Sarajevo Holiday Market posjetio je rekordan broj posjetilaca, koji su sunčani dan proveli uz raznovrsne sadržaje na otvorenom.
Mališani su se družili sa Barbie i Linom, te uživali u radionicama Argeta Junior Play House igraone. Fanovi su se imali priliku družiti s playmakerom fudbalske reprezentacije BiH Zvjezdanom Misimovićem i isprobati ukusnu Vispak kafu iz najveće džezve na svijetu. Undergrounderi su u sklopu Plave noći Fudbalskog kluba Željezničar u Sarajevsko pivo Holiday Pubu zabavljali posjetioce, a provod je počeo u 21 sat.

Coca Cola Sarajevo Holiday Market i danas nudi raznovrsan sadržaj za posjetioce svih uzrasta.

Djeca će ponovo imati priliku uživati u druženju s Linom u Argeta Junior Play House igraoni i slikati se s Djeda Mrazom u njegovoj Coca Cola kućici. Na Happy :))) Stage bini je u 12 sati održana Ekopak promocija, a na istom mjestu će prisutne u 20 sati zabavljati DJ Hibrid. Dodjela paketića Fudbalskog kluba Željezničar održat će se u 16:30 sati u Sarajevsko pivo Holiday Pubu , gdje će u 21 sat nastupiti Gonzo Band.

Posjetioci svakog dana od 18 sati mogu uživati u After Work druženju uz vina Obiteljskog podruma Marijanović.

Coca Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG Zona unaprijeđenog poslovanja - ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID – Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su i ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanca vrijednosti.

Realizacija Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa ne bi bila moguća bez podrške Grada Sarajeva, koji je pokrovitelj Marketa, ali ni bez podrške Ambasade Kraljevine Norveške.

Više informacija o Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem medija, te putem društvenih mreža i oficijelne internet stranice Marketa – www.sahm.ba.
Prijavi grešku


Komentari (1)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...