Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neprijatelji islama na aparatima. Samo da se zna ISLAM CE POBJEDITI !!!!
kakvi islamomrzitelji, ne stidite se vjere svoje od nje nema nista bolje! pustite zapadnjake i njihov narativ, nema Boga osim Allaha i Muhamed je Njegov rob i poslanik!
E svašta, ludila u Njemačkoj..pa bolan podignuti kažiprst znači da čovjek svjedoči da je samo jedan Bog, što je suština islama.
Reichelt je izraelski propagandist.
Glupi nijemci
"Ni židovi, ni kršćani, neće biti tobom zadovoljni sve dok ne budeš slijedio vjeru njihovu. Reci: "Allahov put je jedini pravi put!" A ako bi se ti poveo za željama njihovim, nakon znanja koje si dobio, od Allaha te niko ne bi mogao zaštititi, niti pomoći."Poglavlje Bekare, 120 ajet.
A rudo Rudi smanji instagram libo nas ona stvar u sta vjerujes, pozdrav iz Tunguzije
Bolesnik! BOG JE JEDAN!
Sutra će reći da je i nazivanje selama "islamistički pozdrav".
Ovaj Bild je tako ogavna novina. Nijemci imaju izreku 'na nivou Bilda' kada hoće da kažu da je nešto bez nivoa.
Nisam musliman, ali bravo za Rudigera! Bog je velik!
Jooj cuj ugledni list "Bild" ...kakve veziste rade na ovom klixu :p
Ovako i nas bake diže prst duša draga
samo ostro Rudigere s nacistima ☪️🤲❤️☝️
kakav je i novinar vidi se po tom krompiru što su mu dali 🤦‍♂️
"jedan je Allah" to je sve sto znaci podizanje jednog prsta....a ne znam u sta ti ostali vjeruju ako ne u jednog Boga...
Ili ti ga "jedan je Bog". Jedan podignut prst bi cak mogle koristiti sve monoteisticke religije. Koliko je neznanja u ljudima to je ludilo.
Koji je kršćanistički pozdrav!?
A šta je trebao dići tri prsta po novinaru Julian Reicheltu koji je poznat po tome što je dobio nagradu "Zlatni krompir" za subjektivno i jednostrano izvještavanje.? Rüdiger je odmah podnio kaznenu prijavu protiv Reichelta uredu javnog tužioca u Berlinu zbog uvrede i klevete. Sad ga po džepu zbog islamofobije.
Nacizam propada i u svojoj koljevci
Tu je prvo propao