Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Logicno da ce varat kad se ozeni za fulju koja ce zazmiriti na njegovo saranje zbog para, taman ce ga on drzati u gacama kad moze ubaciti gdje hoce i zna da ce mu zena progledati kroz prste, a ne znam ni sto se zene ovi fudbaleri kad moze svaku noc drugu ebavat
Rekao bi covjek eno ga negdje ispod mosta, a fakin se smjestio u neki skupi hotel i uziva...A opet, ova fuljava sponzorusa, umjesto da je bila dostojanstvena i razvela se od kera cim je prvi put prevario, njoj slatke pare bile pa je trpila, al bogme nije mogla trpiti, koliko ovaj moze sarati! Skola moje dame, nije sve u parama, niti je novac garant srece!
Smarate.opet ce traziti ove s parama
Jes ruzan u pmm
ljepota nikad nije bila bitna kod muskaraca, samo kes i drustveni status
Pogresno, ruzni muskarci nadomjestavaju ruznocu parama i drustvenim statusom. Ljepota u svemu je bitna
PRIKAŽI ODGOVORE (4)