Razvode se
58

Zvijezdu Manchester Cityja supruga izbacila na ulicu nakon niza seks skandala

N. M.
Kyle Walker i Annie Kilner (Foto: Twitter)
Kyle Walker i Annie Kilner (Foto: Twitter)
Iskusni nogometaš Manchester Cityja i engleske reprezentacije Kyle Walker (33) završio je na ulici nakon što ga je iz stana izbacila supruga Annie Kilner (31).
Kako su javili mediji s Otoka, Annie je uz to i zatražila razvod od Kylea nakon brojnih seks skandala u kojima se ovaj nogometaš našao posljednjih godina.
Walker je već iselio iz njihove luksuzne vile vrijedne tri miliona eura, a Annie se oglasila na društvenim mrežama.

"Nažalost, nakon dugogodišnje veze i braka te troje djece, odlučila sam da je vrijeme da se odvojim od Kylea. Ne želim komentirati ništa više, molim vas privatnost za sebe i djecu u ovim teškim trenucima", napisala je Annie.

Walker je ranije bio poznat po svojim raznim "nestašlucima", a 2019. godine je također Annie odlučila da ga izbaci iz kuće zbog susreta s Laurom Brown, zvijezdom "Ex on The Beach" reality showa.

Kasnije je bek Građana napravio i dijete influenserici Lauryn Goodman, a u stan je dovodio i dvije eskort dame s kojima je navodno organizirao orgije. Preko svega mu je Annie dugo prelazila, ali sada je očito izgubila strpljenje.

Walker je član Manchester Cityja od 2017. godine kada je realiziran njegov transfer iz Tottenhama, a dres Građana oblačio je 280 puta osvajajući Premiership, FA Cup i Ligu prvaka.