Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Simeone za ovu dvojicu poluigraca bio Messi...
kod Marcela na časove fudbala
Marcelu treba dat bananu
On je gospodin za njih
Militao s Gorice otac Baskim
Pa Čolo i onaj Murinjo i ne zaslužuju bolje, napravili su cirkus od uloge trenera svojim ponašanje, izgredima, ekscesima koji se ponavljaju.
Upiru prstom i ismijavaju trenera protivničke ekipe kao dva balavca. Nema više gospode u svijetu, niko nikog ne poštuje.
Nekad davno sam slicno nesto radio, smijao se. Trener me poslao na zagrijavanje... sat vremena se zagrijavao. Nisam usao.
Kako neces kad je lud ko gljiva. ☺ali igrac dobar i trener dobar nena sta!?
A klub bez obraza i postovanja prema drugima. Nije ni cudo sto skandiraju HalaMadrid, to je sanitarni cvor od kluba. Vels.Golf.madrid njih ni vlastiti igraci ne postuju
@blanco Da imam 13 godina navijao bi za Real, a pošto ne navijam znači da žalim slučaj. Vels.Golf. Madrid tim redom nemoj to zaboravit