Četvrtfinale Kupa BiH, prvi susret
1
Zvijezda savladala Zrinjski rezultatom 3:2
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slazem se sa tobom @Joker ,al nada zadnja umire,i cekamo dan da se rijesi situacija,jer ne postoji nigdje na svijetu da je jedan klub deložiran sa svoga stadiona,osim Veleža,jel tako?Al ipak,historija ovoga kvazikluba se ne može mjeriti nikako sa historijom kakvu Velež ima,kao i navijači.Jer svi očevi današnjih Ultrasa bi dali sve da se ponovo rodi onaj stari Velež.Lijep pozdrav.
ra jel to skraceno za raspad koji bola raspali vehlez prigradski klubic sa jedva 50-ak simpatizera uglavnom mjestana vrapcica
@mostarki_ci... Onda ti je i stari čoban bio???
velez je planina iznad mostara gdje je i osnovan 1922 i uglavnom su čobani navijali za taj klub
Hvala ti @Jug,zna se koji je klub sa tradicijom,neka mi neko od njih nabroji sastav zrinjskog iz \'74 :PP bleee Mostar u srcu,Velež do groba!
nemoj tako o braci hrvatima međede prigradski
Neka ste pobjedili taj umjetni klub bez tradicije,pravih navijaca,duha,klub koji je nastao ustaskim lazima.Jedini klub iz mostara koji se voli i u EX YU je VELEZE. Pozz od Manijaka!
hajde tek je 4 ima veceras liga prvaka pa se popravljaj
Oboriše me na kladari. E zrinjski nikad više na moj listić