Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I gdje ce igrati u Bajernu?
Ma šta god neko pričao, Haso je doktor za transfere
doktor kad iskesira 70 miliona eura
Baš i ja htjedoh isto reći. Doktor si kada dovedeš dobrog igrača jeftino a ne za 80 mil. igrača koji je izgubio mjesto u timu. Onda su i u Chelseau doktori, jer pokupovaše sve po Evropi.
Nije se tesko s Pepom posvadjat, dovoljno je da progovoris kad se on dere u svlacionici. Lik je malo frik hahahahah, pogotovo na press konf. Moze mu se jer ima klupu jacu od necijeg prvog tima, oni daj mi 500 mil da napravim tim i bit cu najbolji. Jarane, idi u Fulham pa probaj osvojit nesto
Sto bi išao u Fulham da osvoji ista? Veoma su glupe takve fraze, što npr SAF nije uzeo everton nego united, što klopp ne uzme Fulham?
Jesi li ti bio u svlačionici pa znaš kako se on dere na igrače.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Što ne dođe u real, nego u raspali bayern
ma ja bayern raspali, a real ne moze raspalu barcelonu uganjat 🤭🤣🤣