Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne rasipa se ko ima vec ko nema,kod nas je slucaj da zivis kao podstanar a ides na more po Turskoj ili Egiptu,ili stolariju crvi pojeli krov kisne al ono kupi auto od 20hiljada na kredit ili radi 24 sata da bi kupio patike od 500km ili telefon od 1000,ovi sto imaju nije im nista zanimljivo
Ma zajebancija oko kloniranja podataka sa jednog na drugi mobitel, uz to velika sansa da se i novi razbit u prvih mjesec dana osim ako ne nosas neke zastite sto lik ocito ne radi.
A trebi kupuje prsten za 200 000
Fočak-Visočanin
Od svih mobitela u upotrebi makar 20% je sa ovakvim i sličnim oštećenjima.Vazno je da je u funkciji,a kompleksasi neka kupuju nove,čim ima alo oštećenje.
Prosjeci Balkanac kad bi ga vidio na plazi kako gotivi lubenicu bi ga nazvo paradajz turistom.
Pametan. Treba stediti u ova krizna vremena. Pogledajte samo koliko je gorivo skupo.
A mozda je covjek razbio telefon malo prije slike i nije imo vremena da ga zamijeni, koja glupost od vijesti
Mumin. Samo zikra haira donosi. Bravo, Riyade! Imaš lijepo i sveto ime.
Baš si iz Jagomira
Osvježen.
a sto ne mogu na rende kora
Pitam Ove iz dijaspore jel se vozi kod vas tako divljacki i debilski pa kad dodete ovamo u Bosnu nastavite tako Debilčići
Najbitnija lekcija koju dobijes u auto skolama je da se prilagodis drugim ucesnicima saobracaja. Ne vozim niko pa ni ti u Njemackoj ko u Bosni da budemo realni.
LoL
Garant nema sitno da novi uzme