Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa bolji je Haaland od Lewe, i kad smo već kod toga, od Mbappea. Nije još osvojio ko što je Lewa ali tek mu je 21 godina. A Müller nije niko i ništa u fudbalu, osim možda Bošnji gastarbeiteru.
čuj miler nije niko i ništa u fudbalu hahahha... koji si ti debil
ma vala i vrijeme ti da se posvetiš konjima i zečevima
Ovdje je vise stvar jezickog nesporazuma nego bilo sta drugo. Novinar je postavio pitanje na engleskom gdje 'feed balls' je standardna izreka sa 'slanje lopti' ili 'namjestanje prilika'. Fraza je cesta i neko ko cesto govori engleski ovo nebi zapelo za oko (uho?). Problem se javlja kad se ovo bukvalno prevede (sto je Müller, ne znajuci frazu, i ucionio). Elem, Müller onako zbunjen odgovori saljivo sto je jos vise zbunilo engleske novinare.
ljubomorna vanago to je prirodna stvar, jedni odlaze ,drugi dolaze, tako ej to u životu, prihvati to i uživaj u penziji
Sreca pa se ti ne pitas nista vrata su ti sirom otvorena ako ti se ne svidja
Reakcija je takva jer se boji konkurencije. Miler je neosporno kvalitetan igrac ali vrijeme cini svoje i mladji mijenjaju starije. Lewandowski, o njemu je suvisno trosti rijeci. I on ima vec 33 godine i normalno je da Bayern polako trazi zamjenu mada sam misljenja da ce Lewandowski igrati jos bar 2-3 sezone na istom nivou. Ja licno mislim da bi se Haaland i Lewandowski odlicno slagali u napadu.
Moze reci posto nema para da ga plati 😂😂😂
Ja i