Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdeje igra raja iz SDA begovata? Vlahadija igra evropu a gdje ste vi jade jadne, muhe podguzne? Na koridi u Šekovićima. I niste za bolje.
Ne znam zasto uopste tekst o cetnickim ekipama...smrde na krmetinu i kokardu.
Posto si glup a vidim da jesi...kad neko napise recenicu mozes je uzeti nekad i figurativno a mozes i protumaciti bukvalno... smrdi na krmetinu i kokardu znaci da zaudara na nacionalizam i cetnistvo glupane...ti fol ispao pametan posto su ti lajkali ovi botovi kao ti sto si. Majku li vam...polako samo,nestat ce nacionalisti kad tad!!!
Libo nas racku za vlahadiju!
Gdje igraju balijanderi? Koju to ligu, sem ove BEHA kuruz lige?
Bravooooo ! DELIJE OMARSKA !
Cuj Lige prvaks??? Koju lige prvAka??
U Bragi da igramo kao Srbija sa Portugalijom
nikako drugacije
Prvi na tabeli , obezbjedili evropsko proljece. Bravo Zvezdo!!!