Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odličan trener. nije mala stvar sa jednom Seviljom tri puta zaredom uzimati evropsku ligu i onda sasvim solidno voditi PSG gdje je pritisak uvijek ogroman, apsolutno bolji izbor od Artete i Viere to su samo bivši igrači koji nisu nikoga vodili i ne žele da rizikuju isto kao United što nije želio sa Giggsom.
@sehra Kako je krenulo, vjerujem da je United vise izgubio sa onom trojicom koji su bili poslije Fergija, nego sto bi to bilo sa Giggsom
@sehra Kako je krenulo, vjerujem da je United vise izgubio sa onom trojicom koji su bili poslije Fergija, nego sto bi to bilo sa Giggsom
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo je već dobar trener a ne onaj Arteta bez ikakvog iskustva. Čovjek je sve osvojio u domaćem prvenstvu, iako je realno preslaba konkurencija. U LP je druga priča jer ipak nije njegova krivica što botovi protiv Barse prime 3 komada u zadnjih 5 minuta, to ne moze biti trenerova krivica nikako, a protiv Reala ove godine, šta da kazem nije sramota izgubiti protiv Reala koji igra 4.to finale u zadnjih 5 godina. A uspjeh sa Sevillom u Evropi da ne izostavim takođe.
@TheViper tako je. Isto sam govorio za Baždarevića pa me popljuvaše. Ne možeš primiti 3 gola od jednog Kipra u 20 minuta.
ovo sam napisao u komentarima na klikxu 3 sata prije nego je klix objavio ali je nekako sakriven komentar bio nema veze sad sam se vratio sa trčanja velikom alejom prolazim pored budnjinog hotela austria u 7 i 25min u bašti hotela jedan čovjek sjedi ispred njega 2 kutije cigareta i kafa pogledam malo bolje kad ono selektor robert prosinečki!
Dobar trener. Ne treba ga osudjivati zato sto nije osvojio CL sa PSG-om. Nije ni Ancelotti. Jednostavno, PSG je ekipa u kojoj je bitan marketing, ali iskljucivo. Nema tu niti jednog igraca koji voli klub, ili barem simpatise taj klub od djetinjstva. Dok je u Arsenalu drugacije sve, mnogi igraci su sanjali o Arsenalu dok su bili klinci, gledali Henrya, Bergkampa, Piresa...
Dobro nam dosao. Idemo u nove pobjede. COYG
E jesu se usrećili
Dobro sam ja rekao, dovedite pravog trenera, a Argeta neka bude asistent.
New era begins! Will Arsenal continue to chase 4th spot or will they change the club's politics and try to win something?
Dobrodošao! Nova era počinje! COYG!
Ovaj ce biti isto ko Moyes poslije Fergusona