Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako ti je to u životu. Med i mlijeko dok si dobar a trudis se godinama, pola godine nisi na nivou i razlaz. Iskreno sramota za tottenham!
@Lockheed sve je to tacno drug ali moramo i mi shvatiti...ogroman novac je u pitanju. Ovo su fabrike para a ne klubovi.
@lockhead da das nekom nekoliko miliona godisnje da ti pravi posao i on u 2 mjeseca ne da ne pravi nego ti unistava posao, sta bi ti radio? pustio ga da uje*e cijelu sezonu?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Do sada sam bio u dilemi izmedju Mourinha i Wengera, kao nasljednika Prosineckog, sad bi ipak trebalo uzeti u obzir i Pochettina.
@bosq23 nakon godinu dana ni jedan od njih nam ne bi valjao, težak smo mi mentalitet.
@Ameise 100%
Volim ovaj tim. Ljudi, izvinjavam se na napretku, upravo sam razgovarao o tim momcima, želim da upoznam vaše, pišite mi ovdje --- www.2020.na.to
Nije los ovaj Pičetino kao trener , nije trebalo ovako al' et'
Eto vam Prosinečki i onaj hoštapler Ćiro što ga hvali na sva usta.
Bayern ili manutd ?
Sramota uprave Tottenhama. Ovakvog trenera, nakon sto ih je od prosjecnog kluba doveo do kandidata za titulu i finala Lige Prvaka, smijenit nakon 10-ak kola. Pa vratili bi se Spursi ako ne ove, onda iduce sezone. Ako nista mogli su mu bar pruziti sansu da sam podnese ostavku kad osjeti da je vrijeme.
Pa niko ne pamti da si igrao u finalu nego te pamte samo ako si osvojio Ligu Europe. Doduše Hamo je pravi ''balkanac'', još pamtim kako je Želji falila ''boba'' da igra finale sa Real Madridom. ( Iskreno ni ne pamtim kad smo primili go od Videotona jer sam već na poluvremenu počeo slaviti uz nazdravljanjesa svima oko mene. Jedna sam sišao sa onoga brda i dopuzao do kuće).
Za 2 godine Totenhem ce kao i ewcastle za opstanak da se bori.... ovi nista nisu naucili na primjeru Wengera i feegusona...
kod nas nisi dobar, pa opet ne dobijes otkaz, koja smo mi institucija
Bayern majkara!
lik za cetiri ili koliko vec godina nije nista osvojio. 0 trofeja, nije bas da je dobio otkaz zbog ove sezone. odlicna im je igra ali nemaju to nesta za kakav trofej da osvoje..
dolazi Mourinho
nek uzmu Robija za novog selektora
saznao da prosinečki odlazi
Sandžak ♥️
Obala Slonovače ❤️