Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Welcome home :\')
Dobrodosao legendo i Magistre nogometa !!!
STIGO RUKOMETAŠ, BIĆE RUKOMETA ;))))
vi ste ludi ako poredite henrya i dzeku ili ako kazete da henry nije bio igrac ovo je jedan od najboljih igraca svih vremena i sigurno najkompletniji napadac ikada i tesko da ce ga zadugo neko stici
morate ovo B u montaži sredit\'
gledam ovaj video i skoro placem...Uzoru ostani vjecno u Arsenalu..
Pogledaj kompilaciju golova koje je postigao Henry i da to nisu bila samo kako ti kazes 3 popularna gola !!! Bilo ih je tacnije 226 za Arsenal 24 za Monaco prije, poslije Arsenala 36 za Barcelonu i trenutno 21 za New York Cifra je to golova kojom se ne mogu mnogi mnogi pohvaliti i nece ga stici za jos ne znam koliko godina !!! Mislim da bi se trebao kako kazu POKLOPITI provalio si se dobro !!!
Pravi ToBdzija :)
Henry u Arsenalu -> veća posjećenost -> više ulaznica -> prodaja dresova => više para
Qarina od igrača. Nabijem ja na qu-rac ove igrace tipa Henryja, Trezequea, Mendiete koji su dali 3 popularna gola u svoje vrijeme i odmah postali \"velicine\". Ne mozes strpati Zidana i Henryja u istu recenicu ako govoris o fudbalskim velicinama nema sanse.
znaci THIERRY HENRY, THIERRY HENRY, THIERRY HENRYYYYY!!!
Legenda , šteta jedino što je karijeru piokvario odlaskom među p.i.č.ke padavičarske iz Barselone
Eh kakva masinerija, da je koju i za Bayern odigrao... nebih se ljutio sekunde, ali posto je Arsenal odmah poslije Bayerna u dusi nije ni to lose. Sretno Legendo, bit ce lijepo gledati te opet na Ostrvu!
Kakva masina od covjeka! Zidane, Henry, Giovani Elber, Shevchenko.... kakvi strojevi tog doba
Vidi momka , vidi mu brčića
JEL ZA RUKOMETNI KLUB ARSENAL IL?
Volim Arsenal jer bez ogromnih transfera imaju klub koji igra sjajno. Iskreno volio bih i da Džeko igra u Arsenalu. Timski igrač u pravom kolektivu, bilo bi ga zadovoljstvo gledati.