Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Objezbijedio je Ajnadzic da igrate opet u Zenici, a proglasavanjem FK Sarajeva od posebnog znacaja za opcinu Centar je sigurno pribavio velik broj glasova od SDA ovaca. Njemu glasovi, vama go.vno kao od pocetka mandata, nije lik nista napravio ali bukvalno nista.
@vrlosamtirealan jedini koji im je pomogao do sada i izasao u susret je Nedzad Ajnadzic, ma koliko to vama bilo tesko priznati. Vjerujem da ce biti jos teze podnijeti poraz u novembru kada pobijedi zdrav razum.
@vrlosamtirealan Hajde sada vi iz FK Sarajeva pokazite se na djelu.Sve ono sto ste pricali vasim navijacima,bacali im pijesak u oci,hajte sada dokazite da stojite iza svega toga!Priliku imate.Kazete da nije dovoljno nacelnik Ajnadzic ulagao u Stadion,nije se dovoljno potrudio,e pa gospodo sad je red na vas!Ima da vas do sudnjeg dana prozivam za Stadion za koji 1KM niste dali!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
FK Migrant 1946
Zenica je Bosne ZJENICA
Zenica je Bosne ZJENICA
Kako ih nije stid da imaju primjedbe na rad i djelo velikog gospodina, koji svojim trudom unapredjuje i poboljsava zivot stanovnistva.
Navijam za Zelju,ali veceras dobite ovu gamad iz banja luke.
neinteligentni botovi nedžada ajnadžića su prnuli u fenjer.treba safetu,nudžejmi,amili,elmi i ostalim dočekati prvi dan nakon izbora u novembru.sve ima dokumentovano i snimljeno kako su na radnim mjestima u toku radnog vrermena botovali i vrijeđali vijećnike i građane.
@N0V0STI Ma ubice vas sve nacelnik Opcine Centar i trenutni i buduci a to je nacelnik Nedzad Ajnadzic.Iza tog covjeka stoje projekti,crno na bijelo dokazi koliko je rada i truda ulozio u svoj mandat.Stoje slike prije i poslije.Stoje godinama nerjesivi problemi koje je on rijesio.Mozete ga voljeti ili ne-ALI COVJEK RADI I URADIO JE VISE NEGO IJEDAN NACELNIK IKAD.BROJ PROJEKATA SVE GOVORI,ko ne vjeruje ima neki big problem u mozgu
Nema veze igracemo al tebi je anjadzicu otkuco sat na tom mjestu.1946❤️
E sirotinjooooòo
Komšije pritisnite onog vašeg milijardera da vam napravi stadion pa makar u Butmiru ali će te imati aboj i neće vas više hebavat Opcina Centar..I ko je taj vas milijarder to treba ispitati koja je njegova uloga uopste,ne vidim da ulaze ista ,ili ga je neko savjetovao i doveo kod nas da opere pare??? Imate hiljadu upitnika
Ako Sarajevo ne dobije potpisan ugovor do izbora Ajnadzic ce biti kaznjen. Covjek je svjeano formirao komisije koje se nece moci dogovoriti a pregovori proglasiti neuspjelim a za 4 godine ko ziv ko mrtav. Uprava mora insistirati da se ugovor potpise do izbora.
@romario 7 Onaj koji zeli da vidi dobro-on ce u svemu vidjeti dobro,ko ne zeli-on ce uvijek naci mahanu.Ne znam sta lose moze biti kada je rijec o necemu sto donosi dobrobit svih nas?!?Evo dajte mi neko dobro objasnjenje ti 24 casa,antibote,zanovijetalo,crveni brigaridu i slicni-kvalitetan dokaz zasto nesto ne valja pa da vidimo vas sveti nacin razmisljanja.Sve to pisu iste osobe Denis Challenger i njegov mentor Zvonko Bosnjak,imaju podrsku i botova NiP-a.
Ovi sa Grbavice se ubise od muke sto Sarajevo nece na Grbavicu, kako im se Sarajevo kvalitetno piskiriski po stadionu
@Pridrazici majmune retardirani popisali smo se mi na vas 5:2 , vozdrica
i da hocete na grbavicu ko bi vas pustio
hahahahahahahahaha
jadna li si drzavo prvo ko te vodi ,drugo ko u tebi zivi
Sretno Sarajevu mogu proci ako ne pokazu preveliki respekt prema protivniku kako je to slucaj sa njima u Evropi
Hajde sada vi iz FK Sarajeva pokazite se na djelu.Sve ono sto ste pricali vasim navijacima,bacali im pijesak u oci,hajte sada dokazite da stojite iza svega toga!Priliku imate.Kazete da nije dovoljno nacelnik Ajnadzic ulagao u Stadion,nije se dovoljno potrudio,e pa gospodo sad je red na vas!Ima da vas do sudnjeg dana prozivam za Stadion za koji 1KM niste dali!