Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi u napad jedan je HASE!!!!
Burazeru, Stapanov je odbrambeni igrač ;-)...
plava sirotinja na aparatima hahahahahahahahahahahhahahhahahaah
Gdje god mjesto tu drvo posadi....ako ne mozes nigdje za Sarajevo potpisi,valjda svjesni da su vise sretno nego spretno uzeli titulu,a vala najvise su je i sanjali pa ih je pogledo i onaj gore ....33 godine hajd odbrambeni pa iskusan ,al u Omonij iz Nikozije odigrao zadnje godine samo 6 utakmica...ovaj Nikozijac mozda nesto i obecava...postadose ko Olimpik tim za oprastanje od fudbala...nosioci igre trebaju da budu igraci od 25-30 godina sa zadrzavanjem okosnice tri godine sa dovodenjemj tri igraca po godini ne sest sedam samo u slucaju da nisi zadovoljan igrom bez obzira na rezultat....imaj taj internet pa vidjesmo divove kako se setaju ligom
dobro dosao
Bolje je da igrate u Istocnom Sarajevu stadion Lukavica jer ce te sigurno imati pune trebine navijaca iz RS
sta je tvoja poenta da svi igraci trebaju bit muslimani ?
Poklopi se usima jadnice
Jeli ovo FK Sarajevo ili FK Istocno Sarajevo?
Kapitalac, daleko veći nego Benko, Delač itd
Zalosno je gledat muku pojedinih zeljovaca , nes Srpski igraci pa kvalitet Sepanova osporavat . Covjek igrao u Portu Malagi Bursi i ima solidne 32 godne sto je za stopera mozda sami vrh karijere . Spaha je najbolje odigrao sezonu u 34 godini. Mislim da bi meni licno drago bilo da zeljo moze dovest igrace koji odskacu kvaliteom da ova liga lici na nesta a ne srat po solidnim pojacanjima.Stephanoc je sigurno najkvalitetniji stoper u FK Sarajevo trenutno na osnovu covjeka kojeg sam ja praio kroz karijeru i extra pojacanje .
Vrsnjak sa Benkom imaju samo 33god nanajvo zadnji voz posrnule karijere
E cuj ovoga aferim za milana jos top komentar Estakviruallah,pravo srpsko sarajevo
Ti opet ljekic zaboravio
Koliko pravih Bosanaca igra u FK Sarajevo? Kupuju se propali fudbaleri iz Srbije? Uskoro ce promjeniti boje dresa koji vise nece biti boje fesa? Nidje veze!
Ti si stvarno talentovani glupan
Prosjek godina u klubu 38
Na kurchu te nosam
Još vam sam fali dvoglavi orao na grbu
Po mom misljenju jos nam fali jedan ofanzivni vezni kreativac. A vama fale plate i voda u tusevima
meni je jasno zato navijaci koji nisu navijaci FKSARAJEVA komentarisu nasa pojacanja. svoja nemate pa komentarisete nasa.
Hastra ih jer ovi negativni komentari uglavnom dolaze iz voćnjaka bombi poznatijeg pod nazivom dolina ćerpića i cigli.
Odlican igrac, odlican. Oamtim ga kada je igrao za Porto. Dakle veliko pojacanje pod uslovom da je covjek zdrav i spreman, a trebalo bi da jeste.
A koliki je limit stranih igraca u nasoj ligi?
mi možemo koliko hoćemo :D mi smo F.K. SARAJEVO
Pa to sve govori o vama kao klubu, djecu ko jebe nek treniraju pa cete ih posudit u nizeligase... divan primjer ;)
Kao da ga je neko natjerao da potpise tako izgleda, mozda i jest, nuzda
Ma covjek htio u Zelju ali ga nisu htjeli. Rekli da nije dovoljno dobar za viceprvaka BiH