Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predstava za svijet, da se zaboravi 8 komada od Bayerna. Sve smisljeno da se skrene paznja. Jadni trikovi!
Evo zaboli me dupe. Bolje da izvještavate o nuklearnom otpadu koji će nas potrovat,ionako smo potrovani.
Kakva farsa. Jazavac skontao da ne može niti u jednoj drugoj ni ekipi ni ligi igrati. Pojeli bi ga za doručak u Engleskoj ili Italiji.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ne sikiraj se Messi, sad dolazi Pjanić. Odmah računaj na redovne derneke uz Šerifa Konjevića 🙂.
Barcelona vec godinama nema visokog i stamenog napadaca da im moze primiti loptu iz kornera i spustiti loptu kad je neophodno preskakati igru.
Nije ovo još gotovo. Barceloni ne odgovara da ode sljedeće godine. Onda dobijaju 0 eura.
Kepec se poigrao malo...
Uprava kluba na vrhu sa Josepom Bartomeuom je katastrofa".E to smo trazili legendo da kazes konacno,oteraj mafiju konacno vise...Samo ne znam kako "navijaci"Barcelone mogu da pljuju ovog covjeka.Pa bolidi donio je 4 Lige Prvaka.Zbog njega je Barca osvojila 3 La lige u zadnjih 5 godina https://www.youtube.com/watch?v=gkWhHnOdev4
Mislis 8 liga za 12 godin
Ko ga jeb..e, bas me briga
Sljedeće godine ide 100%
Plačipička
Hajde ne seri ubleho argetinska, reci iskreno da su ti Emirati ponudili 700 miliona za narednih 5 godina, 3 u Cityu + 2 u New York Cityu. Eto ko da ce Barselona igrati u kupu krusaka iduce godine pa neces imat priliku da osvajas nesto.
@Ned88 , mogao je on davno otići u Kinu gdje bi zarađivao 5x više nego u barceloni ali nije sve u parama ;) tako je i sam rekao u jednoj izjavi
sad mogu mirno spavat
Koda su SDA pitali za trik da skrenu paznju za 8 komada hahaha.
Bog otac na terenu, umjeren u privatnom zivotu, umjeren u izjavama i uvijek iskren. Ovo je najhora uprava ikad. Vise su na sudu nego u kancelariji. AkoBogda idu u Martu u zaborav. Steta propalih najboljih godina Messija.
i kad da gol radovat ce se i glumit da je sretan ,pareeeeee pareeee ljude kvareeee
daj otkaz!
Umjetnost ucjenjivanja
Hahah znao sam...