Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast Mušiji i ljudima iz Kaknja šta napraviše od Mladosti, sjećam se kad sam kao klinac išao pratiti svoj seoski klub dole kod njih, igrali su ovu zadnju kantonalnu ligu ZDK i stvarno stadion nije ličio ni na šta i bio je neuslovan, a danas ljudi imaju svoju akademiju, pomoćne terene i šta sve ne. Nema ništa ljepše od sporta u zdravoj sredini, a oni će kroz 4-5 godina ako ovako nastave biti rang ako ne Sarajeva i Želje onda Širokog Brijega najmanje... A Husref je sjajan trener.
ZDRAVA SREDINA KAKANJ? JA KAD PRODJEM SMRDI MI CEMENTARA I TERMOELEKTRANA I ISPRLJA MI SE MECKA MORAM JE NAMAH U VISOKOM PRAT
jARANE TAKIH BUMOVA OD RATA PA NA OVAMO OD vISOCKE bOSNE GDJE JEDAN RAHIMIC I BESLIJA IGRO, DO MODRICE , DO BROTNJA . LEOTARA, . zA PAR SEZONA OSIM AKO BAS SVE STRUKTURE NE POMOGNU TAJ KLUB IZ HODINE U GODINU I AKO OSTANI JEDNO 5 6 HOD U pl ONDA CE SE MOC PRICAT DA SU NAPRAVILI STABILAN KLUB . vIDIS SLOBODE ODU DVA COVJEKA RASPAD. vELEZ IMA 3 BODA U 1 LIGI FEDERACIJE A KLUB ISPRED NJEGA VAN ZONE ISPADANJA 9
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ode Sloboda u Prvu ligu sa Čelikom a Punac još nije isplatio......
Ma platio bi punac, al punica ne da para...
Iskreno se nadam da ti neće jebbat mater "balavci sa tribina" u Kaknju...da se nebi desilo da opet navedes to kao razlog odlaska sa trenerske klupe, kujurino sarajevska.
Kralju samo napred
e jebi ga Musemicu , , poso si malo pare ganjat , Mladost iz Doboja pobogu , ne zelim uvrjedit nikog al u roku pola godine bi vodio Sarajevo .
Nije ni husref više onaj stari....
Ode Kakanj u ligu prvaka....
pitanje je tamo gdje su novci
Hahahahahahahah samo sarajlice državni kajmačari misle da je ovo neki trener.Da valja trenirao bi nekoga vani ne bi se 100 godina ganjao po kukuruz ligi.Sve što valja odavno ovde se ne nalazi.
Eto Sloboda mi je neka ekipa, 100 godina jada bez trofeja, ode vam Husic ode Azmir igraci u depresiju pali nisu zadovoljni, blizi vam se kraj i vracate se u 2 ligu.
Husref* ne Husic hahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Trener svih trenera u BiH
pa u krompir ligi cijelu karijeru.Strasno
Karina od trenera.Inače svake godine trenira klubove koji igraju ligu prvaka ne zna šta će od posla..Hahahahahah.Da valja da napomenem trenirao bi nekoga vani.Pa pobogu i Osim je pobjegao odavde samo ova seljačina ostala.
Hahaha Tuzla na aparatima :D
Zašto bi bila?Sa prošlogodišnjim Slobodinim financijama i igračkim kadrom i Limeni bi bio među prva tri.