Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imaju li gdje zvanicne cifre?
Sretno Dulja majstore, hvala ti za sve.
Sretno...steta sto od silnih klubova izabra ovaj nacisticki..jedni od najgorih navijaca i iz prve i druge Bundeslige....sve sam Skinhead
Vazno je da si napustio ovu odrin ligu.
jedini je Cimirot uspio da bude standardan u svom tim odlaskom iz BH lige. Vidjet cemo.kako ce to sa Duljevicem biti. Tuzna je cinjenica da nasa dva najbolja igraca Stevanovic i Deljevic prave transfere u druge lige a ne prve. Tuzno al i masa realnost kvalitete Premier lige.
hahaha liga petice kad ono ekipa koja je ove god usla iz 3 lige u 2.....uhare je...mamic ga ne bi dao ispod 7 miliona
Pa ko je to prešao direktno iz fildžan lige koju niko na svijetu ne prati u najbolje evropske lige, tako da je Njemačka cvajta odličan transfer i put za napredovanje.
ultras dynamo horde zla sarajevo
E jesi se usrecio u pm..
33.000€ mjesecno, zar se nije usrecio? :))
@ZEUXS771 Cuj jesi se usrecio, sta ti je domac zavidni? Lik ce tek progledati, zaradjivat masne pare, uzimajuci obzir odakle dolazi. A ti u medjuvremenu , nastavi da rintas za 300KM , nadam se da si i ti sretan.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)