Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inter sljedece sezone moze zaboraviti na titulu.
upravo im otišlo najveće pojačanje koje su imali zadnjih 10 god
raspad sistema...
Gdje su sad oni sto hejtaju Super Ligu? Upravo o ovom je Perez pricao, klubovi su se digli na jedan ogroman nivo u smislu cijena igraca, njihovih plata itd i sad je nemoguce zadrzati vlastite igrace zbog problema koje je covid prouzrokovao. Ovo je tek pocetak propasti klubova koji nemaju Arape i Ruse kao vlasnike.
Kao sto sam i rekao posle titule, posle zadnjeg odigranog kola sve krece nizbrdo na stranu to sto im je Juventus predao titulu zbog Pirla sad krece jos gore, Hakimi Lautaro, Lukaku i Barela su igraci koji su trazena roba i sva 4 igraca ce otic u roku 2 godine sto je jos gore navijaci ocekuju da ce doc Alegri, pazite sad Konte napusta klub jer se od njega trazi da proda nekog i skupi nelih 80 miliona da bi klub prezivio...
Hajde u Barselonu
Inter je klaunovski klub. Hehhe
ode frajer u Tottenham ili treba (S)mourinhou dat' otkaz u Romi pa nek tamo ide...
Inter nema love...evo Kontea u Realu. Mada ni Real nema novca...vratiće Bejla, stigao Alaba, nema love za Mbapea.
Sledece stanice (vjerovatno) za Contea: Real, Barcelona...Zeljo.
Haj ba u Barcelonu.
Šteta
Slicno kao i kad je trenirao Chelsea...
Ciao Antonio 👋🏻
mogul ia