Komentari (416)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ste dosadni vise... Sta me boli *** sta on govori?! Mjesec dana drobite o njemu, *** vas on!
Kao prvo boli me briga st astoji na web stranici kluba za kojeg niko u Mostaru nije cuo prije '96 i jos me vise boli briga za prosjecnog igraca koji cak i ne nosi hrvatsko ime, a eto kao pravi se veci hrvat od svih!
@ovaj bolesnik iz ercegovine djete drago znaju li ti kod kuce kolike probleme imas? Obrati se bolan nekom profesionalcu za pomoc ijace mislim da ces zavrsiti kao statistika.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Neko za Brazila a neko za doma spreman :-)
Zrinjski je nizerazredni klub ,tako da je svaki komentar suvisan...
hahahhaha...ovi su meni smijesni...do '95. god. sinonim za Mostar je bio Velez...ovaj Zrinjski je bio neki klubic fol i oni gonjali lopticu po travi :)...a sad nesto oni kao fudbalski klub...bas ono kao zona sumraka...presmijesno....a navijaci su im jedno 2 % mostaraca(uglavnom onih zatucanih), 80 % sirokobrijezana i 20 % iz okolnih sela...PRESMIJESNO....sad mogu svi zajedno da izraze DZOU (hahah) SUCUT zbog neigranja na svjetskom prvenstvu....a on sa njihovom podrskom moze da obrise guzicu jer mu je 35 godina nije vala ni neki igrac i vec je jednom nogom na kraju karijere....DEBILCINA NEPISMENA....
SVAKIM DANOM U SVAKOM POGLEDU: OVI BIH "HRVATI" OBRUKASE I NASTAVLJAJU BRUKATI NAMA DRAGU I LIJEPU HRVATSKU :-((((((((((((((((((((((
bas me cudi kako niste simucica prozvali nekim svecom da se preko njeg molite
a ustašice se nadigle nesto,pa idite u lijepu vasu!!!ali neee,vi ste tamo za njih samo "glupi bosanci" isto sto i mi :) tako daa vam je badava to kopiranje,dapace :) caoo caoo ustaše. SMRT FAŠIZMU-SLOBODA NARODU !!!!
AnteToni kad je bila rijec o miji martini prije par dana o tom ispadu,nisi je podrzao i svidio si mi se,rekao sam ti bravo legendo,dodji i zivi gdje god hoces!!!! a vidi sad kako si samo dvolican!!!
Da ste uz njega i da ste spremni...igrali bi u Hrvatskoj al igrate u BIH. Koliko god vam to smeta.. IGRATE U BIH i da nije BIH nikada klub ne bi postali koji igra u najvecoj rangiranoj ligi jedne DRZAVE!. Gdje ste igrali i kakav ste klub bili prije 96??? Levati spremni!!!
Zalosno je sto u BiH imamo klubove koji podrzavaju fasizam! Krajnje je vrijeme da se pocnemo suocavati sa ovim problemom!
Plitka poredjenja sa cetnickim skandiranjima ne piju vode.Stoka je stoka i u Beogradu i Zagrebu i Sarajevu a Simunic je ipak na Maksimiru bio zvanicni predstavnik Republike Hrvatske!
Goodbye Eronet
Nek ste vi svi Joe. B O L I M E Ć U N D A S, vaša sramota. treba sada da se nerviram ili nedaj bože da vas vaspitam. dobar fašista je mrtav fašista i tačka a sluge su im još gore.
Sad bar svi znaju za Simetovo selo Otigoste,a Avdijino niko ne spominje!
koliko treba lajkova da se potrudimo samo dosta više sa tim Avdijom dosadni ste ko onaj koreanac sa onim idiotskim plesom, još gori. dakle, koliko treba lajkova da nas ostavite na miru?
ja se nadam da ce Zrinjski biti adekvatno kaznjen za ovo!
i ja sam joe simunic i ja cu da gledam svijetsko na TV-u kao on :D
evo kakvu je sad glupost Šimunić izvalio na profilu HR.a http://adf.ly/5590716/josip-simulic-sokantna-izjava