Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
realna prica... al bas... sve je rekao kako i jest. Cuj iz Krupe haha. Sarajevo i Zeljo su trebali imati makar po jedan transfer iznad 5mil. Al kako. Igraci puse nargile poVazdan. Nema tu profesijonalizma.
Mladi Zeric ima pas od milion eura, jednostavno razumije igru. Nadam se da ce postati veliki igrac. Imao sam se priliku uvjeriti koliko je iznad svoje generacije dok je bio omladinac jer sam mu sudio u dosta utakmica.
volim da dudlam ćune dok je Bajic najbliži odlasku
Joj iz dana u dan ćitam iste izjave! Ne želim da me zovu menadzerom, ja sam više savjetnik i prijatelj igraču...aha, sigurno ! Jucer izjava Stevica ista ko ova sada!
Hoće u Hertu iz Berlina, a nemaju CV i video zapis.....Zato ih tusite po Turskoj gdje istrče 100m i transfer gotov, gdje igraju za 10 u citavu bonus kajmak.....hajte malo budite profesionalni i uozbiljite se, ako hocete da napredujte sa vama i mi
Ne seri Zubane mame ti, Žerić trenutno nema mjesta ni za klupe, ni konstitucijom ni snagom nije nivo PL. Možda ima kvalitet ali za svoje vršnjake, i druga liga bi mu bila upitna trenutno. Eto traži mu klub, možda ga Pofalićki bude htio. Kada god je ušao nije se vidio na terenu, više je onaj Šabanadžović pokazao u onoj jednoj tekmi protiv Goražda u kupu!
P. S, Dinamo rijetko prodaje igrače iz svog omladinskog pogona većinom su to mladi igrači iz regiona koji su prije toga debelo plaćeni da bi došli u Dinamo.
Pehlivanovic - Sopovic - Zubanovic - vodi Zeljo 1:0 ...
@sta ima ba Od tad je u svijetu nestasica aparata :)
ocevi i Bajica i Hadziahmetovica a da ne pricam Gojaka su ljuti na Zelju,necu reci da pljuju po Zelji da grijesim dusu a stekli su ime u istom..i to u periodu kad Zeljo nije mogao platiti igrace i kad je bila uprava kakva je bila...jesu li mozda platili isti stolicu a uzeli su bukvalno milione i dabogda jos trostruko vise uzeli..dobar si ti covjek Zubane i mali Zera je dobar al losa su iskust a ostala i sve je to nezahvalno i nek igra ko je bolji a znamo ko je bolji na toj poziciji trenutno....
@tuzlak478 u pravu si a i nisi,jbg da su igrali za slaviju k......bi se prodali,ne bi mogli doci ni do zelje,pozz
pametno prica covjek...ko iz citaba...
Sve objasnio. Sto bi dovodili igrace sa strane kad nismo posteno provjerili ni vlastiti potencijal. Ocito je u pitanju ona, vidjela zaba kako se konji potkivaju, pa i ona dize noge. Ako se dovede igrac iz Afrike ili J.Amerike, onda ne moze da ne valja, a do sada se ne sjecam da je i jedan koji je dosao u nasu ligu napravio nesto znacajnije napolju. Za to vrijeme , ljudi iz domace lige procvjetaju, makar u jbenoj Madjarskoj.
@skroz.anoniman wagner...nyema....argetinac koji je igrao u sirokom
Zeljina skola
Nista pametnije se nisi mogo dosjetiti. Tipcno.
@Shele zar je potrebno neceg "pametnijeg " da se dosjetim ? Kompleksi. Tipicno.
Zuban....Zubandan....Zuban polje....
@BW1 pa?