Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DAJ BOZE SAMO DA OSTANEMO U LIGI, NISTA DRUGO NE TRAZIM!!!
naš dijamant na treningu City-a.....hvala A--llahu dragom što nam pokloni ovakvog čovjeka i igrača!!! http://www.youtube.com/watch?v=WH9u2y3BaLs&feature=fvwrel
joj ovih ufu.ra.nih ki.t.a.ra mislite da ste nekakvi velikani ! vi sampioni nekakvi?? daj boze po vas da to ikad bude u skorije vrijeme bude sve igrace redom prodajete igraci nemaju hljeba da jedu ! samo tako pustati kojasevica vaseg mesija je smijesno(tuzno) jos tuznije je to da vasa legenda skoro rade ide u 3 austrijsku nego kod vas hahahahah a ovaj husic kao sad neko pojacanjei on je takoder k.a.rina od igraca bio u zelji i ovi od.j.e.ba.l.i i onaj crnjo koliko vremena ceka da zaigra naucio bosanski hahaha abd bice nama i grbavica gotova ! kako god mi sad barem imamo nas stadion kosevo je opstinski a ne vas stadion zato tisina koliki ste divovi VELIKANI nemozete naslonjace staviti na zapad jadovi !
Mi smo Zeljovi on je nas! Volimo Zelja !!!!
@Zlx I taj je \"pravi\".....još.........još.........
@Rajko Šta češ, mora neko parirati tvojim glupostima i glupostima navijača DJL Željezničar-Marihuana!
@bolo Hajd trkni do Tarcina, vidi jesam li tamo !!
Dilaver za kapitena \"divova\". \"Divovi\" nisu ni navikli da im neko drugi do \"fudbalski dragulji\" porijeklom od Breze itd. budu kapiteni. Veličine nema šta.
@bolo Da nema tebe, ne bi čovjek imao čemu se nasmijati u ove snježne dane. Odavno neko nije pisao gluplje postove (ako se to tako uopće može nazvati).
@bolo Joj i taj je \"dobar\" da nam još ti vaših fazona tarčinskog kraja....još.....još....
bolo meni te zao
@bolo i Zlx De nam još koji \"fazon\" iz Tarčina. Razgovarat ću sa vašim mamama čim prije, da postanete insani. Vi trebate biti osnivači jednog krila navijača malog Želje pod nazivom SEKSUALNI MANIJACI! Dajte nam još primitivnih fazona iz tarčinskog kraja.....još.....još......
bolo, ja sam cuo da ti ja stari yebo seku i ti tako nastade
@bolo Mama, dobro ?!
@Dimitrijevići Volim što polahko dolazite pameti i sve više pratite tekstove o velikanu BH fudbala FKS. I vi polako uviđate da se ne isplati pratiti mali Željo za kojeg nastupaju travari i koji moljaka političare da mu renoviraju kokošinjac, pardon stadion, a uz put klub koji se transformisao u DJL. Samo tako nastavite, možda vas i primimo u Horde Zla!!!!!!
Ja navijam za Selju,a od velikih klubova za Sarajevo xD
vole vas vaši pitari !