Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvi put od osnutka drzave da se pojavljuje jedan BiH klub u Europskoj skupini. Pricati se moze, zavidit se moze, ogovarat se moze, ali Zrinjski je zasluzio naklon i zahvalu. Daleko iznad svih ostalih klubova. Pozz
Nama u Mostaru više nije čudna pojava braziskih turskih švicarskih navijača a evo vidimo i alkmarove navijače.
HŠK znači da Hrvati predstavljaju BiH. Nema tu ništa loše, to umjesto da se iskoristi za konačno pomirenje dva naroda u Mostaru i BiH gdje je potrebno, mi čitamo Evropske vijesti, a oni nam dodaju ulje na vatru. Bilbija je srbin kojeg sigurno gotive u zapadnom, i da je nacionalista sigurno tu ne bi došao jer zna koliko ih "vole" tamo. Treba on da bude primjer svakom građaninu. Balavurdija i ovi stariji bez mozga rade probleme, ostali su ok.
Nema Zapadni Mostar, ima samo Mostar i taj isti Bilbija dodje na Stari Most sa suprugom i dijetetom i niko mu nista ne kaze jer ljudi nisu zadojeni mrznjom osjeca se normalno. Nije stvar do igraca do politike je stavite se vi u poziciju da ste tolike godine igrali na stadionu i neko vam odjenom to zabrani, baci sve pehare u Neretvu, istjera te iz tvoje kuce, kada to budemo razmjeli bolje ce nam biti .
Sretno Zrinjski!!! Samo hrabro!!! Samo jako!!! Jbg, na tiketu ću staviti na Alkmara, ali barem ne ispoljavam ljubomoru poput Muslimana
Pun stadion, podrška neupitna,.. Idemo predstavljat pravi BiH Nogomet, a ne huliganizam i krkanluk po kojem mislimo da smo prepoznatljivi i pametni, a u biti smo suprotni.
Idemo Zrinja za BH fudbal. Srećno momci!
Sretno Zrinjski sampionu Bosne I Hercegovine,pozz.iz Sarajeva!
ÙSÞAŠKI KLUB tako rece novinar iz Italije i kolega mu iz Nizozemske...
Dolaze na ukradeni stadion, na kojem je bio koncentracioni logor.
Cry me a river! Bio je zatočenički logor za vrijeme rata, a za vrijeme rata zatočenički logori su uobičajena stvar, ima ga svaka vojska na svijetu, pa ih tako imala i Armija Beiha. Koncentracijski logor je nešto sasvim drugo, to je ono što su nacisti imali.
sretno AZA isprasite ove ljigavce uhljupske
za sve kladioničare da se uzme glatko 3x vise od uloženog . 0:3 -0:5 moj tip
ajde bolaa
Idemo Holandezzi