Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zrinjski u drugu vekez u prvu
@ludjakizmostara Hrvatski športski klub Zrinjski je vec sad klub koji je ostavio najveci trag u Premier ligu BiH. A vrlo vjerovatno ce tako i nastaviti unatoč tome što to teškon pada Bošnjacima.
@UVBA1946 Nazalost u oazi slobode i demokracije poput Jugoslavije Hrvatskom športskom klubu Zrinjski je bio zabranjen rad. Navedene floskule o namještanju ili kupovini titula su izlizane, znači ako hrvatski klub osvaja titule onda je to namješteno ali ako osvaja bošnjački to je čisto. Jugoslavije više nema i ona zivi samo u vašim glavama, bolje se posvetite sadašnjosti i pokušajte osvojiti prvenstvo ako ste u stanju☺
PRIKAŽI ODGOVORE (6)