Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad kad nam u Evropi dodju tradicionalno nezgodni maltežani, izuzetno neugodni predstavnici Farskih Otoka, te ne daj boze neka ekipa istocnog bloka s predjela Kavkaza... prva runda pretkvalifikacija nam je plafon. Tuzno na sta su spali imena poput Zelje i Sarajeva..
haj ne seri Sarajevo 2014 i 2009 igralo Play Off
@Manijaci_cvila , jel to ono Dinamo Kijev i Borusia M.? :) igrao je i Zeljo 2002 ... bezze je to sve Poenta je da se dva najveca kluba u drzavi ne trebaju zadovoljit prolaskom dva - tri pretkola svake dvije - tri godine
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neće oni niđe! 😂
Iako lijepo zvuči, mozda bi u redakciji trebali promjeniti naslov u "Zrinjski u PRETKOLU Lige prvaka, Sarajevo, Željezničar i Široki Brijeg u PRETKOLU Evropske lige", jer jedno su pretkola a drugo je učešća u grupnoj fazi (što naši klubovi još uvijek nisu osjetili). Ja bih volio da za svog života odgledam BAREM jedan naš klub u grupnoj fazi - a ne da svi ispadnu u pretkolima (kao što je "tradicija" posljednjih 21. godinu).Sretno u svakom slučaju
Maltežani,Luksemburžani i Sanmarinci nam svima skidaju skalp.
Mislim da je ovo dobro za Sarajevo jer puno vise doguraju u pretkolima evropa lige nego lige prvaka
@individuator Koji li fudbal il ti ga nogomet ti pratiš. Pravi si indijanac sa kamenjara :)))))) Ispadneš al u kojoj fazi, tek iz Play-off-a a to možete samo sanjati :))))
Dace bog da naletite na Partizan :D
brate ima sad da nam Kukessi i Cukaricki j*ebu m u pretkolima
Kad ih mlada boleslav isprati sa x komada. Hahahahhahaha Jos se ljudi sekiraju na nasu koziju ligu.
Nismo mi za fudbala. De ti nam pila i motika, pa. Da vidis brale kad se razbacamo.
Seljoberi ,ne piše se Sarajevo i Željezničar ,nego Željezničar i Sarajevo.
Ispravka, nije poredak bitan nego slovo, željezničmar i SARAJEVO :)))
PETROVIC SLAVKO JEDAN JE OD NAS !
U pravu je, liga ide kvalitetom prema boljem, nadam se da će to klubovi dokazati u kupovima. Nažalost, samo popravlja se samo igra, navijači i stadioni su dno još uvjek.
Ovo je pokazatelj kakvi su balije i ko su inace , selo prvo godinama a balija zadovoljad uvijek odozadi.
Sretno Zrinjski dan u najljepsem svijetlu predstavite nasu lijepu jednu jedinu BOSNU I HERCEGOVINU!
Pa da, sad nikome nije bitno ko je prvak, a do prije par kola ste svi sr ali s pričama o sampionu. Žabari kakvi su takvi su, al je bu sarajevske velikane ko kauboj konja.