Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestitke Zrinjskom....NK Željo...pokušava ali teško će to ići
@bosnjacijesusrbi bice ku*ac pored ovakvog veleza sa ovom igrom.. samo sacekajte dok se vratimo iz evrope ;)
Igra Zrinja pravo fino.Lijepa večer pod Bijeli Brijegom
I veliš , baš ga razbio..
Za 50 godina intenzivnog pracena, Željo nikad goru utakmicu nije prikazao.Na sramotu onih koji su unakazili klub.
Neshvatljivo mi je dopuštanje ovakvih komentara. Izjava kojom se Klix ogradjuje od neprimjerenih i uvredljivih komentara ne umanjuje odgovornost uredništva samoga portala. Slike ekrana sa gnusnim komentarima sam, već, proslijedio RAK-u.
Zaista strašno sa kakvim ljudima Bošnjaci žive ,uvijek smo bili za mir ali i za otpor u slučaju lajanja ovakvih fasista ,narod se svađa a proći će i ova sezona i sljedeća i 10 narednih ,narod osta na mjestu svađajući se ko je bolji… A kad Tog istog Hrvata sretnes na ulici pravi se dobronamjeran ustvari on mržnju u svom srcu krije i to je gore nego sta na javu iznosi. Bošnjaci nemojte svoje redove razbijati bez obzira na razlike,budimo svjesni ko nas mrzi ko nam želi zlo.
Jel stigla ili nije stigla voda u glavnu kasabu?
Treba li vam kredit? Ekspresni zajmovi su tu za vas da aplicirate i oni daju zajam u iznosu od 2,5 posto koji se primjenjuje danas i vi ćete biti zahvalni Kontaktirajte ih na sljedeće načine: Whatsapp: +13057093298 E-pošta: [email protected] WhatsApp: +13057093298 Vrijedni su povjerenja i ne varaju, jer sam od tada s njima, pa iskoristite ovu priliku da se zapanjite
Na redu je Zrinjski...
komentari najbolje oslikavaju da je ovdje potrbeno ciscenje Bosne bez krstasa i slobodna Bosna
Gospodo kamenjarski Srbi, spremite se da vas Velez ghuzi.
Očekivano
HZHB❤❤
Da je ostao NK kao prije a ne FK.. bolje bi igro
Au...masakr. Par kontri od Zelje i to je bilo to. Svaka cast Zrinjskom....steta sto ste ust@#aski klub.
Zeljo je zabio zrinjskom 3 komada u sred mostara i to kada su bili najaci i sampioni , dolazili su i nikada nismo pravili ovakva sranja kao sto oni prave , cestitam na pobjedi ali zapamtili smo sve da ste mogli uvalili bi nam 10 komada samo da nas ponizite sto vise jer vi ste takvi i zato iduce godine opet glasam za zeljku i kazem nedo bog da vas ima vise od 14% srbi su za vas ljudine .
Jebi ujke. Rođenii, HZ i Pitari su uz vas, i u dobru a pogotov u zlu.