Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto se navijači Veleža bune...bodovi su ostali u Mostaru.
Dudicu odlazi nigdje igre nista
Los Velez skroz
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Neznam sta ste se navili, svi bi ovakvo suđenje potpisali na gostovanju. Pozabavite se igrom veleza koji nije ozbiljnije akcije napravio, nisu sanse stvorili. Zrinjski puno kvalitetniji veceras! Zasluzeno pobjedio!
Ali Bosnje ce nac tisucu razloga, da relativiziraju pobjedu Zrinje. Koji je u ovom trenutku bolja momcad.
Bolje da sam gledao indijsku seriju nego ovo
Ja tuge i fudbala ako su ovakvi u vrhu sta je onda sa onim na dnu
cuj tuzla dominira na tabeli
Ja kad sam rekao da je Fedja Dudic glavni krivac za ovako blijedo izdanje Veleza..ok brate recimo dobar si bio prosle sezone ali od starih uspomena se ne zivi..ti si jedini takticar u PLBIH koji nikad ni jednu utakmicu ne odigra u istom sastavu..
ova liga je jedno veliko ništa igra se za #urac,studije i nogometni savez, reprezentacija služi za uhljebljivanje i prodaju igrača,jedno veliko ništa 000
...ne znam sto im odma ne dodijele titulu i zavrsena prica,ostala mjesta u europskim takmicenjima dati jedno Bosnjacima drugo Srbima i gotovo,da se djabe ne igra ova cirkus liga jer je jasno da se sve kroji po nacionalnom kljucu...Hrvati su na redu da osvoje i to ce tako biti pa makar Manchester City i PSG bili u nasoj ligi,nemaju sanse protiv sudija...
Ljubav ne traje jednu utakmicu , svi protiv nas al opet cemo izaci kao pobjednici Volim te bola V.F.C
Bravo Zrinjski! Čestitke na zasluženoj pobjedi
E sad karine obrijte i muda ofarbajte, ubice nas euforija.
Islamizirani Srbi nemaju nista sa Velezom. Velez su osnovali Hrvati i Srbi. Kad je Velez osnovan, Bosnje su ispijale kahve i derail pite, kao sto i danas rade
Gori brate, gori sve, gori cijeli stadion! Nekako gori, neka gori, Zrinski šampion! Mi ne znamo za strah, mi ne znamo za bol, samo znamo da volimo, volimo Zrinjskog svog!
usit ce vas Tuzla tu ste se malo zaeb*li al bolji ste bili od veleza danas
Izjava Dudica: dok su se ostali bavili sobom mi smo se bavili tradicijom buhaha
Ali ono kad su brijali glave, pa igrali utakmice sa rezervnim timom protiv Rudara, pa izgubili dva boda protiv Radnika...….vec tad su izgubili sansu za titulu. Ovo sad, ja mislim da je definitvno kraj borbe za titulu. Jedino ,ako pozajmimo Gigovica od Vice, da svira za Velez, kao sto je svirao za Borac. Pa ljudi moji, nije se smjelo onako zapostaviti sve zbog evropskih utakmica, sad je pitanje, hoce li Velez uopste izboriti Evropu sljedece godine.
Zrinja šampiNjon. 🏆
Mora Velez poceti radi sa svojom djecom. Nema Mostarca u prvih 11