Komentari (215)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A jesu seljaci ovi Mostarci, i naši i njihovi
PITOMI ROĐENI BAHAAHAHA
go seljak, hem su na boljoj tribini bili hem je unistise... da ne govorim o bakljadama koji su gusili tempo veleza a ne zrinjskog koji je u tom momentu vodio
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Joj bagre na tribinima
A Bgm i na terenu
Dok se ljudi u Krajini bore s poplavama, premijer Federacije našao razonodu: gleda fudbalsku utakmicu. Bestijalna nonšalantnost nenarodne vlasti.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Cestitke, zasluzeno i ocekivano. Ostalo je sve pink tv.
zasluzeno,cestitam!
daj meni duplu i njima ako nesto hoce hahahhhaaahh
Odavno nisam vidio da neko vise od Zrinjskog slavi titulu prvaka kupa Bosne i Hercegovine. Nadam se samo, da ce viteski nositi grb Bosne i Hercegovine u Europi,odnosno da nece ispasti u tamo nekom pretkolu.
ZRINJSKOM dupla kruna a velezu jedna Ćuna
Kakve mi seljacine imamo medju navijacima to ne nevidjeno, zabranit ulaz svim seljacima sto su cupali stolice kuci pa cupaj seljacino
Isto bi bilo i prosle godine da su izgubili. Sad bratski protiv sarajeva
Seljacine iz catrnja okrenuli ledja dok se svirala himna, sto graze Kup BiH stoko kamenjarska?
svaka cast zrinjskom.podsjeca me na Sarajevo i Zelju kad su sve gazili pred sobom.Sarajevo i Zeljo kao najveci i najuspjesniji klubovi BiH moraju se vratiti jos jaci.
Zaslužena pobjeda Zrinjskog,svaka čast.Daleko najbolji u ligi
Kako se samo ponašaju i jedni i drugi, neka drugi put igraju u Mostaru. Uništavaju stadion...
Sjetit cete se vi Dudica. Kako ono Jusifbegovic rece prije utakmice, mi smo Velez. Velik klub. Ne znam bas
Medijsko favoriziranje, plakati koji pozivaju na mrznju, kraca ruta, natkrivena tribina, nominalno domacinstvo, ma sve. I opet dzaba. 4 puta ste ove godine izgubili od Zrinje! Nije lako
Sad cete se nakacit na himnu jer nemate na sta drugo. 4 puta igrali, 4 puta igubili. Ja bi radije sutio
Solidna tekma, moglo je i bolje, medjutim ciganija poprilična kod Vehležspora je sve pokvarila. Jako je ružno vidjeti kapetana kako se nagurava umjesto da bude primjer ponašanja na terenu mladjim momcima. Svaka čast Ultrasima što su bili najpribraniji i cijelu tekmu bodrili svoj tim. Ti momci vidi se da jako vole Mostar i svoj klub.