Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uh, ala vam ga stavise.....
Hahaha je je ustase a ne muslimani se raznise sirom svijeta😂😂😂🐷
kulturno i odmjereno
Svaka riječ na mjestu! Gospodski, nema šta. Interesantno je to da se željo nada nekoj borbenosti Slobode, iste one Slobode koju su prije par godina izbacili u 2. ligu, svi dobro znamo na koji način. Prvo se pouzdali u Sarajevo da će ih pustiti, pa sad i u Slobodu da će dobit Zrinjskog. Kakav je to "šampion" koji zavisi o svakom osim sam o sebi?
@balijaner volim Želju ali ako Krupu ne možeš dobiti sta se petljas u vrh?!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Drnsku.CCCC.Hrvaska i Srbija jedva vas ćekaju.Kad ćete svatiti da vas oni više mrze nego mi iz Bi H.Debilu jadni.
Biće seljo ku... šampion 😋😋😋😋😋
al je jadno to dda Hrvatski Sportski Klub bude prvak ili da se bori za titulu sampion BOSNE I HERCEGOVINE prvo to treba rijesti, pa onda one ustaske i nacionalisticke povike iz listice totalno zabrnit,,, odma u drugu trecu ligu pa nek urlicu tamo,,, i sa svim drugim klubovima bez obzira,,, jel kaze srpski odma izbacit, jel kaze hrvatski izbacit muslimaski izbacit,,,, treba savez donjet odluku da se svi klubovi koji nastupaju u ligi zovu Bosanski Nogometni/Fudbalski Klub
Zašto se ne bi zvali HERCEGOVAČKI Nogometni klubovi? Prošlo je vrijeme zabranjivanja
e da hoce analizirati utakmicu Zrinjski Zeljeznicar i onaj penal sudjen u Mostaru, nit faul a jos prije toga ofsajd taman u rangu ako ne i gori od ovog u Bijeljini samo nista odlucio nije
Zeljo ,Zeljo alaj si nasjeo , da si prije u spiglo se gledo ,ne bi tako izgledao blijedo i moralno bijedno.
Iako volim Želju,klub koji pretenduje da bude prvak,i od zadnja dva kola od mogućih 6 bodova ,uz to su bila dovoljna i 2 pa da još uvijek odlučuje sam o sebi,uzme samo 1 bod....ne zaslužuje titulu. A ovo za Zrinjski ide na njihov obraz,to je ispod svakog nivoa.
Zaista treba biti drzak i bezobrazan pa ukazivati na namještanje u korist Željezničara kojem su lomili noge i koji četiri sezone ne može ni primirisati nekom trofeju! Utalili se Pitari i Plemići k'o SDA i HDZ i palamude o pravdi!
Kulturno spuštanje Zrinjskog. Samo mi nije jasno koliko ovdje ima nacionalističkih jazavaca koji miješaju sport, vjeru, naciju, kulturu,.. Kakvi paćenici.
Čuj, jedni Tuzlaci, Sarajlije i Kalesija izaberu Hrvatima predsjednika (Komšić) onda cijela javnost i upravo ti "komšićevi glasaći) dođu u Široki i navijači im jasno kažu što misle o njima, himni i državi!
Najviše mi je žao igrača i trenera Radnika. A mislili su podijeliti 50000 eura nagrade od Želje. I žao mi je zbog majica. Sramite se.
Razočarao me Željo pravo. Ovo im nije trebalo.
Rat izmedzu fk saopcenje i nk priopcenje se nastavlja :D Empel riva cirkus ide dalje, nema stajanja :D :D :D Sarajevo gospodine u ligi za sve.
Sarajeo je jedini klub koji je zasluzio oba trofeja, nazalost na kraju nece uzeti ni jedan. Niti jedan penal nam nije dosudjen a da nije bio ili da smo odlukom sudije uspjeli pobjediti. Cak sta vise, trebali su da nam dosude penal protiv Zelje na Grbavici i penale u obe utakmice Kupa protiv Sirokog, posebno u prvoj onaj start Pandze je direktan crveni penal.
i još nesto o vasem poštenju zar je normalno i to nije moguce da vise klubova iz hercegovine igra u premijer ligi nego iz republike srpske a to je jer vi jadnici igrate nepošteno i pusta te neke seoske klubove da ostanu u premijer ligi a za sezonu cijelu ne dodze 1000 gledaoca na utakmicu
Druze, ako si osnovac potrudi se malo. Ako si zavrsio taj stepen obrazovanja, zao mi je.
Bolesnici nacionalistički, odakle izlazite više.
hahah stvarno smijesno pa dovoljno je samo ovaj penal pogledati da dosad niste imali mrlje kupili ste sudiju u kljucnoj utakmici jer znate koji je seljakluk u Sarajevu gradu nek komsiji crkne krava a vi sa svim klubovima hrvatskog predznaka od osnivanja lige namjesta te rezultate. Znajuci da ce pitari ginuti protiv Zelje jer su jadovi a znali ste rezultat u Sarajevu zato je i sviran penal jer da je na Koševu bilo 1:1 penal sigurno nebi bio sviran.
@2+3 nije vjeruj još je ispred podstanarskog kluba i uvijek ce biti
Sarajlice uvijek glume nevinascad
Gdje je igrao Zrinjski do desavanje 92? Sada igraju na okupiranom stadionu, na kojem ni u mislima ne bi mogli igrati da su neka druga vremena. Ukupno na utakmicama imate 300 vjestackih navijaca koji cak i ne znaju sta je prava ljubav prema klubu, i ciji ocevi, dede, pradede su navijali za jedini i pravi Mostarski Velež!
A kojih to titula.imate najvise? mozda sa ovom ako je osvojite ce te imati!
Stadion pod bijelim brijegom je u vlasništvu grada Mostara koji je ponudio i Veležu da igra na njemu. No velež je to odbio zahtjevajući da im grad napravi novi što su i dobili. U čemu je problem??? Jedini i pravi je Mostarski Zrinjski