Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasluženo, igraju najbolje ove sezone bez pomoći sudija, kvalitetan trener dobra ekipa.
Imaju najjače sponzore i finansijsku stabilnost. A nije ni čudo kad u zapadnoj Hercegovini imaš 5 milionera na svakih 100 ljudi, realno jesu sposobni za biznis i drže se skupa ali kuka se non-stop o ugroženosti.
Ugrozeni su politicki a ne ekonomski. 400.000 Hrvata izlazi bezveze na izbore jer sa 99% svojih glasova nemaju nikog da ih predstavlja i stiti njiihove interese
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
definitvno većih seljaka i primitivnije publike od tuzlanske nema nigdje u BiH. pa šta je ono kakvi su ono divljaci, na tribini gdje je dosta djece svake minute psuju djecu igračima. degutantno, neki neartikulirani uzvici, arlaukanje, kakve frustracije strašno. žali bože onih žena i djece na tribini, ne vjerujem da im je ugodno bilo.
Neka fina stoka
Bilbiju će Salihamidžić da zove u Bayern
Nema sta da se hebemo mi druze neka se hebu oni. Mislim da je dobro i za igraca i za reprezentaciju i za sve nas da Bilbija bude uz Dzeku. Rezultat govori za sebe.
Sudija unistio Tuzlu, sramota od sudjenja
Zrinjski za sada zasluzeno grabi prema tituli.....svaka cast
Velikobosnjacka ideologija ne moze ni u fudbalu da prodje, a kamo li u ovom protektoratu. Slavimo i u Srpskoj uspjehe Zrinje.
Mi u Srpskoj nikada ne slavimo vas to je laz mi znamo ko je zrinjski jos od 1941
Ovo neka amaterska liga?
Ne mogu da zamislim kako je na drugoj strani grada na -27°C. Brrr ⛄❄️
Skroz realno da je tako. Da im ovi velikobošnjaci non stop ne uguravaju pare u budžet oni bi davno ispali iz prve federalne lige a u ovu nikad ne bi ni ušli
Bravo Zrinjski! Čestitke na još jednoj, više nego zasluženoj, pobjedi
Krenulo opet po nacionalnom kljucu Sarajevo, Borac, Zrinjski...
Sto ne pisete o Pjanicu i 'sjajnih' 45 minuta za Besiktas 😂😂😂😂
siki_sa, Zrinjski nije Sarajevo!
Lahko je Zrinjskom slabašni City s dva poklon gola golmana, haj nek pobijede Radnik LOL
publika odron
Meni je fascinantno kako ovaj Bilbija nije zaigrao u nekoj od liga petice,lik je titan