Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast komentatoru na Areni sport 4
Ibanez......
ovo je poraz za Mostar i Hercegovinu
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Svaka čast Zrinjskom, navijam za Zelju ali ovako odigrati i izbaciti Olimpiju pa sa APOELom odigrati 2:2, jednostavno svaka čast .
Jaca ekipe je imao zrinjski ali je pokazao borbenost i igru penali su lutrija a da su prosli bilo bi svasta a sarajevo losije ekipe dobili i igraju katastrofalno velika nula za evropu
bez sreće se ne možeš ni roditi,..bravo Zrinja,tako se to radi,drugi put će biti i sreće,ali si svima pokazao europski Zrinjski i kako se igra u Europi,dva puta za redom u gostima i daje 5 golova,to je srce ispod dresa koji nosite samo tako i hrabro naprijed,hrabre sreća prati samo je treba strpljivo dočekati,..a ove zle i ljubomorne komentare otpepaj njima nek se zabavljaju,..
Šteta.
Bravo, obradovali ste mostar i hercegovinu xD
Lekcija Zrinjskom za ubuduće , penali. Žao mi je što i Zrinjski nije prošao dalje. Idemo na Celtic na pobjedu. I vježbati penale FK Sarajevo.
osvjetlali su obraz svog prijestolnog grada i njihovog velikog navijača, našeg dragog predsjednika HB-a dragana čovića!!
Meni je Mostaru samo Velez mjerodavan...
Jedini predstavnik BIH je Sarajevo.HAHAHA
Stvarno neki komentari nemaju smisla i sami minusi govore sta se misli o njima. Zasto da budem protiv da zrinjski prodje? Mante se budalastinja. Zao mi je sto ste ispali . Pozzz za Zrinjski iz Tuzle.
@UG Mitar Miric Tako je ljudino.Budimo realni, mrznju u stranu jer ona kvari zdrav um.
komunjara iz tuzle aa
je li im ovaj poraz isto za hercegovinu. govna kamenjarska
Bravo momci, nismo imali srece jbg....A za ove sto to slave"NEKA PATI KOME SMETA"
Apoel Apoel.Hajde kamenjari voz.
Bravo za Apoel.Moraju kamenjari na popravni ko zna kad,mozda ni tad.Haha. Bravo Sarajevo..
Cestitke na mudima nema sta, kapu skidam za ovih 2:2. Pouka svima pogotovo Sarajevu pred Celtic!!!
Jel idu minusi od vlasnika klix ako napisem ispadose sa pjesmom ...ode svinjski na ligure.Haha