Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko ne riskira taj ne profitira :)
ja bome uvijek risikiram i uvijek profitiram <3
ŠemsO de i meni reci :D
politika koju svaki klub u BiH treba da radi...... stvaranje igraca i prodavanje kao sto planira Sarajevo u Cardiff
Ovo je u sustini dobra stvar, za real ova para je ko nama cener, ali za zrinjski sa ovim se dosta moze pokrit i kupit koji igrac, isto tako oni iz selje mole Boga da dzekson ode negdje, da bi isplatili racune za vodu i struju, i kupiili koju tekmu, ako dzeko ostane u citiyu njema nema titule narednih godina.
e kakav si to hahahahaha
Fudbal koji se vrti oko 100 000 eura.
Sad je jasno zasto su prvaci
da luka nije došao u zrinjski, propao bi, na njega zapravo i nisu u dinamu prviše računali u to vrijeme Zrinjski ima pravo na 0,5 posto dati ovolišni % klubu u kojem je modrić postao modrić je tipični mamićevski gangsterizam.
etome@veze ti nemas,hajduk ga nije htio a dinamo je odmah prepoznao kvalitetu u njemu te ga je dao na kaljenje u premier ligu bh jer je jos bio mlad i sicusan za prvu momcad dinama.i to kaljenje u zrinjskom gdje bio prvotimac se pokazalo kao pun pogodak.
izgleda da se luka od onda dosta proružnjo ...
mamic je ovo sredio da budu svi dobri a ne samo dinamo
Kako je Real human klub kao ni jedan u Europi.
nijedan*
To se zove ugovor a ne humanost
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
O fine pare samo pametno potrositi.