Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako je napuhanih 2000 gledatelja za Zrinjski dobra posjeta,a s obzirom da su prvi na tabeli,neka vrag nosi sve.Zeljeznicar jedini odskace.
otpadosmo ko ratkape od titule..navijac fks
Za Želju se ne navija, Željo se voli. Navijač Sarajeva.
volio bih da i na ostalim stadionima bude posjeta kao na Grbavici
Na grbavici je bilo bar 15.000
Prodato je 10.441 pojedinačnih ulaznica. Broj navijača sa godišnjim kartama, uključujući i desetogodišnje ulaznice, iznosi 2.160. Dakle, na utakmici je prisustvovalo 12.601 gledalaca, a na taj broj se dodaju VIP gosti, gratis ulaznice (Zapad i VIP Galerija), djeca, te predstavnici medija. Tako kaze zvanicna stranica :)