Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolji bio mostarski derbi od sarajevskog. Bez uvrede. Al su vamo bakljade bile.
Ko se bola grčevito branio ?
vako iz mostara sam i navijam za zrinju,hrvat sam. realno,igra loša i veleža i zrinje i samo molim Boga da ovakvo isto ne bude u vrapčićima jer nećemo imati šta viditi ni mi što ćemo biti na utakmici a isto molim Boga da tv ne pernosi,samo će nam se smijat ovi što će gledatii. što se tiče navijanja,gore čitam neke komentare,pa brate reci mi netko da smo danas nešto psovali protiv veleža ? bila je samo "vi ste naša severina" . pozivam sve žene iz istočnog mostara da dođu u coco loco na druženje ;);)
po igri bolji od sarajevskog derbija velež puno bolji realno bez navijaca veleža to nije pravi gradski derbi murija se nafurala kao ka je paok-aris
Mostar u srcu Velež do groba.Pičke ustaške nek nam ga puše
kakav gradski derbi,seljaci i jedni i durgi,iz mostara us davno otisli mostarci. Otiso je svak ko valja ostala je samo fukara i raja
kako je fino citati kad se rodjeni i ultrasi "svadjaju" o igri a ne o politici :)))
Velež igrao na svom stadionu a svinjski na otetom.
Otet stadion silom i oružjem od jednog klubu i pripisat ga drugom(sa predznakom susjedne zemlje) i još tražit poštovanje, imate li vi škutori imalo obraza?
đesi ljiljane ebo ti bog mater nacionalističku...
Rodjeni puno bolji, pogotovo u drugom poluvremenu!!Ostaje zal za 3 boda!
I jesmo moj Toni. Svi su vidjeli da je Velež bio bolji, a ti si vjerovatno prespavao utakmicu.
Toni izgleda da imam posla sa nekim derletom jer su ti takvi komentari, Čuj: "Odbrana je najbolji napad". Isto djeca kad se igraju pole-cijele sličicama fudbalera. Zato ću te ubuduće izbjegavati komentarima jer nismo na istom intelektualnom nivou.